Kérdőjel és Délibáb: Hiperkarma az Akusztik színpadán

2018.01.26. 16:16, RRRecorder

(X) Vasárnap este a Petőfi Rádióban, hétfőn az M2 Petőfi TV-n hallható-látható a Hiperkarma különleges fellépése: hegedűvel, fúvóssal egészülnek ki, a vendég pedig Járai Márk (Halott Pénz). Először itt látható egy exkluzív videó a koncertből.

Feketepéter, Kérdőjel, Lidocain és Délibáb. A furcsa sorozat megoldókulcsa a Hiperkarma, és úgy folytatódik, hogy Konyharegény és Napsütötte rész. Bérczesi Robiék a megszokott felállásban, extrákkal: hegedűssel és fúvóssal, valamint két vokalistával idézték meg az egyedi Hiperkarma hangulatot az Akusztik színpadán. A vendég előadó kiemelt szerepében ezúttal Járai Márkot, a Halott Pénz együttes énekesét láthatjuk, akivel a zenekar egyik legnépszerűbb dalát, a Zöldpardont adják elő. Az egyórás zenei utazást először vasárnap este tízkor a Petőfi Rádióban, majd hétfőn az M2 Petőfi TV kínálatában láthatják a rajongók 22.40-tól.

Lemaradtál, és visszahallgatnád? Január 30-tól az Akusztik YouTube-csatornáján is elérhető lesz az egyórás akusztikus Hiperkarma koncert, ahogy ott találod a múlt heti Mörk, vagy akár a tavalyi Tóth Gabi fellépést is.

Ez a videó hétfőig csak itt látható:

https://recorder.blog.hu/2018/01/26/kerdojel_es_delibab_hiperkarma_az_akusztik_szinpadan
Kérdőjel és Délibáb: Hiperkarma az Akusztik színpadán
süti beállítások módosítása