Hoppá, BOGGIE-t meghívták a világ legjelentősebb showcase fesztiváljára, a texasi SXSW-re!

2018.01.23. 13:39, rerecorder

boggie_1.jpg

Nem kérdés, az austini South By Southwest, azaz az SXSW a világ legfontosabb showcase-fesztiválja, ahol minden jelentős zeneipari szakember azt figyeli, kiből lehet a következő nagy sztár. Na most, BOGGIE, aki a Recorderen debütált Parfüm című dala klipjével egyszer már felhívta magára a világ figyelmét, ide kapott meghívást. Tavaly megjelent szerzői albumát, a 3 című nagylemez dalait mutatja be.

Szóval Csemer Boglárka, azaz BOGGIE újból külföld felé veszi az irányt tavasszal, miután először a Parfümmel utazta be a világot négy éve. Azóta részt vett egy hat állomásos Európa turnén, háromszor is meghívták az Egyesült Államokba fellépni, közben megnyerte A DAL 2015-öt és ezzel Bécsben képviselte az országot a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon. 2016-ban életet adott kislányának, Lenkének. 2017-ben az újdonsült édesanya megalapította saját kiadóját, megjelentette első önálló szerzői nagylemezét és most beválasztották a világ egyik legjelentősebb zenei showcase fesztiváljára az SXSW-re, ahol minden jelentős zeneipari szereplő ott van, aki számít.

Boggie és zenekara a texasi Austinban mérettetheti meg magát 2018. március 12-18 között. Az SXSW-n korábban olyan magyar előadók léptek fel mások mellett, mint a Sexepil, a Kistehén, a Moog, az Amber Smith, a Supersonic vagy az Ivan & The Parazol.

MIT ÉNEKEL BOGGIE A ZUHANY ALATT, MI A KEDVENC KÁROMKODÁSA? INTERJÚ


Nem annyira hír BOGGIE-val kapcsolatban, mint inkább érdekes megfigyelés részéről, amit Facebook-oldalán osztott meg az Instagramról (és ehhez elöljáróban azt kell tudni, hogy a fenti hírben is említett kislányáról, Lenkéről soha nem tesz közzé olyan fotót, ami a kislány arcát is mutatná): "Sziasztok! Szeretnék kérdezni tőletek valamit. Az instagram oldalam feldobott egy összesítést a tavalyi év legsikeresebb instagram posztjaimból. Szerintem megdöbbentő, hogy egytől egyig babás fotók. Megnéztem pár külföldi előadó oldalát is és felfedeztem pár hasonlóságot. A babás illetve a szexi, nőiességet sugárzó fotók torony magasan vezetnek mindenkinél. Szerintetek miért?" Aztán kommentben folytatta is a gondolatmenetet: "A kérdést nem azért tettem fel, mert bizonytalanságaim lennének, hanem egyszerűen érdekelt, hogy ti hogy látjátok ezt a dolgot. Mi úgy döntöttünk a férjemmel, hogy húzunk egy nagyon precíz határt: nem mutatjuk meg Lenke arcát, mert az az övé. Ha egyszer felnő, nem biztos, hogy örülni fog, hogy az internet tele van az ő képeivel. Attól, hogy én közszereplő vagyok, nem biztos, hogy ő is az akar majd lenni. Ha elég nagy lesz hozzá, hogy véleményt formáljon erről a kérdésről, akkor megbeszéljük vele. "

Íme, az említett legsikeresebb Insta-posztok: boggie_mother.jpg


BOGGIE INSPIRÁCIÓI ÉS KEDVENC DALAI.


a 3 című tavalyi album: 

https://recorder.blog.hu/2018/01/23/hoppa_boggie_meghivtak_a_vilag_legjelentosebb_showcase_fesztivaljara_a_texasi_sxsw-re
Hoppá, BOGGIE-t meghívták a világ legjelentősebb showcase fesztiváljára, a texasi SXSW-re!
süti beállítások módosítása