Justin Timberlake annyira erdei ember lett, hogy szöcskével és hangyával etette a vendégeit

2018.01.18. 12:23, RRRecorder

justin-timberlake-man-of-the-woods.jpg

Néhányan már hallották a Man Of The Woods című új albumot, és azt mondják, nem is country.

Néhány hete derült ki, hogy Justin Timberlake majd' öt év kihagyás után új lemezt jelentet meg Man Of The Woods címmel. Az albumhoz tartozó promóciós kampányban Timberlake azt hangsúlyozza, hogy nagyon személyes és a déli gyökereit felmutató zenére kell számítani (Memphisben született). Az "így készült" videóban (alább) például úgy írja le, hogy "modern Americana with 808s". Egyes lapok már arról spekuláltak, hogy Miley Cyrushoz és Lady Gagához hasonlóan countrys fordulattal próbálkozik (egy cikk mókás címe szerint: Justin Timberlake Is Rebranding As A White Man).

PANCSERBŐL PÉLDAKÉP – JUSTIN TIMBERLAKE ÚJJÁSZÜLETÉSEI

Igaz, az elsőként kihozott single kicsit sem volt country, de csak most bizonyosodott meg néhány kiválasztott arról, hogy Timberlake minden habverés ellenére megmaradt a táncos, elektronikus R&B-popnál. Ez az album első exkluzív bemutató partiján derült ki, ahol lejátszották mind a 16 számot, amik többek között Timbaland és a Neptunes produceri vezetésével készültek. Ennél többet a titoktartási megállapodást aláíró újságírók nem árulhattak el.

MI LÁTTUK ÁM TIMBERLAKE-ET ÉLŐBEN - ITT A KONCERTBESZÁMOLÓ

A partin hírességek, újságírók és a szponzor American Express által bejuttatott szerencsések lehettek jelen a Manhattanben felállított műerdőben, ahol fák és bokrok között fekete fokhagymával és rózsaolajjal fűszerezett hangyát és palacsintatésztába burkolt tücsköt lehetett fogyasztani. A telefonokat pedig le kellett adni - egy beszámoló szerint ez volt az az elem, ami leginkább a "vadon" érzését keltette.

Az albumról egyelőre egy szám jelent meg, a Filthy, amiben egy táncoló (egy helyütt pedig a táncoslányokra elég zavarba ejtő módon rámászó) robot szerepel. A dal egyébként a legtöbb kritikus szerint elég gyengére sikerült (és címével ellentétben nem igazán, vagyis nem eléggé mocskosra). Az album február 2-án jelenik meg, nem sokkal Timberlake Super Bowl-fellépése előtt.

 

Címkék: justin timberlake
https://recorder.blog.hu/2018/01/18/justin_timberlake_annyira_erdei_ember_lett_hogy_szocskevel_es_hangyaval_etette_a_vendegeit
Justin Timberlake annyira erdei ember lett, hogy szöcskével és hangyával etette a vendégeit
süti beállítások módosítása