Ma este a Kikeltető tehetségkutató döntőjében Krúbi, Analog Balaton és Fat &Cute a Kuplungban

2017.12.09. 12:03, rerecorder

wtext.png

Ma este rendezi a Keret a Kikeltető nevű tehetségkutatójának negyedik évados döntőjét a Kuplungban. Az eddigi legszínesebb évad a döntőben is megfelel az eklektikának, fellép a pillanatok alatt berobbant rapper, Krúbi, az electronicás, még közel három éve a Recorderen bemutatkoztott Analog Balaton, valamint a henye garázssurfpunkos Fat & Cute - ők a zsűri döntései alapján lettek döntősök, míg a The Swamp Creaturest a közönség juttatta a ma esti eseményre.

Ahogy a sajtóanyag mindenre kiterjedően fogalmaz:

előzmények:

Novemberben három tematikus fordulón keresztül mutatkozott be összesen kilenc zenekar a Toldi Klubban. Mindegyik fellépés visszanézhető a KERET YouTube csatornáján. Minden este végén a szakmai zsűri kiválasztott egy zenekart, akiket továbbküldött a Kikeltető fináléjába, egy további bandáról pedig a közönség döntött a Kikeltető Facebook oldalán élő szavazással kedd délután.


az esemény:

A négy legjobb zenekar felléphet most szombaton, december 9-én a Kuplungban. Az estét a (halál;orgazmus) nyitja, miután minden évben jelentkeztek a Kikeltetőre, de mi sose juttattuk tovább őket. :(( A műsor házigazdája a zenekar frontembere, Pintér Gergő lesz, aki egyébként megfejtette a Kikeltető idei logójának a burkológörbéjét. Az eseményen lehetőség lesz megvenni az idei Kikeltető kazettát a legjobb 15 zenekarral és lesz tombola is a vendégeknek Bánkitó, Ubikeklektik és Kolorádó fesztivál jegyekkel és Kikeltetős nyereményekkel. A buli után három helyszínes utcabál-afteren ünnepeljük meg a nyertest!

kazi.jpg

mi ez?

A Kikeltető a KERET blog tehetségkutatója, mely idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre. Idén 130 zenekar jelentkezett, akik közül a 15-ös shortlist az eddigi évek legeklektikusabbja volt. A program célja, hogy terjessze és népszerűsítse az ország legfrissebb és legizgalmasabb induló produkcióit. Jelenlegi formájában idén rendeztük meg utoljára, jövőre teljesen megújítjuk a koncepciót, melyről részleteket a szombati eseményen árulunk el.

Kuplungos esemény link https://www.facebook.com/events/1521559317900639/
After link: https://www.facebook.com/events/380698639054453/
KERET Facebook: http://fb.com/keretblog
Kikeltető Facebook: http://fb.com/kikelteto

Krúbi: https://www.youtube.com/watch?v=1BPyqUb-I-g
Analog Balaton: https://youtu.be/py9Xm4Tcqsw
Fat & Cute: https://www.youtube.com/watch?v=9lpgRv1AZDs

fotók: Csizmadia Bendegúz

https://recorder.blog.hu/2017/12/09/ma_este_a_kikelteto_tehetsegkutato_dontojeben_krubi_analog_balaton_es_fat_and_cute_a_kuplungban
Ma este a Kikeltető tehetségkutató döntőjében Krúbi, Analog Balaton és Fat &Cute a Kuplungban
süti beállítások módosítása