Még az is előfordulhat, hogy John Lydon képviseli Írországot az Eurovízión

2017.12.05. 09:52, RRRecorder

never_mind_the_bollocks.jpg

Egy country-punk dallal, mi mással.

Bár ezt kevesen tudják, elvileg az Eurovízió az egy dalverseny, szóval két ír dalszerző, Niall Mooney és Brendan McCarthy jelentkezett  a Pleased to Meet You című, az Irish Sun által country punk stílusúként jellemzett dallal az ír közszolgálati tévénél, az RTÉ-nél.

Az Irish Sun szerint Mooney-t is meglepte, hogy John Lydon menedzsere, John Rambo Stevens pozitívan reagált a megkeresésére. "Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de abszolút vettük a lapot" - válaszolták. Lydon azt nyilatkozta a lapnak, hogy nagy megtiszteltetés volna számára, ha Írországot képviselhetné - amúgy a Public Image Ltd élén lépne akkor fel.

HARCOLJ A FOGYASZTÓI TÁRSADALOM ELLEN SEX PISTOLS BANKKÁRTYÁKKAL!

Az Irish Sun azt írja, hogy az RTÉ-nél nincs mindenki meggyőződve arról, hogy ez jó ötlet lenne - pedig Mooney szerint Lydon minden feltételnek megfelel, amit az eligazításon mondtak neki: van rutinja abban, hogy nagy tömeg előtt énekeljen, és fellépése olyasmi lenne, "amit az Eurovízión még nem tapasztaltak". A Twitteren hozzátette: "Ír szülők gyermeke, aki Londonban élt a zűrzavaros korszakban. A világ jelenlegi állását tekintve nincs ember, aki nála alkalmasabb arra, hogy Írországot képviselje."

Amúgy az Eurovízión Írország győzött a legtöbbször: összesen hétszer; igaz, utoljára 21 éve, 1996-ban jött össze a nagy dicsőség.

John Lydon egyébként a pletyka megerősítése előtt egy nappal, egy rádióinterjúban azt mondta az - akkor még - pletykáról, hogy "ez a kedvenc pletykám egész életemben. Nagyon vicces, és biztos egy csomó embert összezavarna - ez lenne a lényeg, nem?

https://recorder.blog.hu/2017/12/05/meg_az_is_elofordulhat_hogy_john_lydon_kepviseli_irorszagot_az_eurovizion
Még az is előfordulhat, hogy John Lydon képviseli Írországot az Eurovízión
süti beállítások módosítása