A Recorder bemutatja: Európa Kiadó dupla ajándék, koncert csütörtökön és pénteken a Muzikumban

2017.11.29. 13:57, RRRecorder

europa_kiado.jpg

(X) Az Európa Kiadó nagy sikerű tavalyi dupla koncertje után idén is duplázik: két este, két repertorár.

Az Európa Kiadó tavaly adta az előző dupla koncertjét, két egymást követő napon.  Az akkor megjelent … Valahol lenni … című lemezt ezen a két estén mutatta be a közönségnek a Menyhárt Jenő által vezetett zenekar. Azóta eltelt egy év, a csapat idén pedig már egy újabb, energikusabb felállásban töltötte meg a MÜPA kis termét, turnézott tavasszal vidéken, járt a Fishing On Orfűn és a VéNégy Fesztiválon, majd köszöntötte az őszt egy teltházas koncerten a Kobuci Kertben.

A 2016-os duplakoncert sikerein felbuzdulva idén is szeretné a zenekar megajándékozni a közönséget. Hagyományteremtő céllal november 30-án és december 1-én is koncertet ad az Európa Kiadó a belvárosi Muzikum Klub & Bisztróban! A két este két teljesen különböző repertoárral rendelkezik, ahol a legnagyobb régi klasszikusoktól kezdve, a későbbi dalokon át, egészen az új Európa Kiadó-számokig mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb szerzeményeket.

A koncertek Facebook eseményei itt találhatóak: csütörtök, péntek. Jegyeket itt lehet venni csütörtökreitt pedig péntekre.

https://recorder.blog.hu/2017/11/29/europa_kiado_dupla_ajandek_koncert_csutortokon_es_penteken_a_muzikumban
A Recorder bemutatja: Európa Kiadó dupla ajándék, koncert csütörtökön és pénteken a Muzikumban
süti beállítások módosítása