Zöld hajjal, óriási energiákkal a lelküket kínálják karácsonyi csomagolásban: az Anna and the Barbies az Akusztik következő vendége.

2017.11.24. 09:00, Recorder.hu

akusztik_logo_650_1.png

(X) Tóth Gabi után az Anna and the Barbies lesz az Akusztik következő fellépője. Pásztor Anna és csapata különleges produkciója a Petőfi Rádió után az M2 Petőfi TV műsorában debütál a "Csak a dallam és a ritmus tisztán" szlogen jegyében most hétfőn 22.40-kor.

Az egyórás akusztikus koncert hangulatáról és meghittségéről Anna is beszámol: “Annyira vártam ezt a dolgot, mert ez tényleg olyan, mintha a daloknak lenne karácsonya. (…) Amit itt csináltunk, az tényleg a lelkünk.”

akusztik_annaandthebarbies_650.jpg

Bár a rockkoncertek energiáival dolgozó Anna and the Barbies 2004 óta színesíti a magyar könnyűzene világát, akusztikus koncertet csak ritkán lehet látni-hallani tőlük. Az Akusztik jóvoltából a Petőfi Rádióban november 26-án, vasárnap este tízkor, tévéképernyőn pedig az M2 Petőfi TV műsorán másnap, 27-én, hétfőn este 22.40-től láthatják a rajongók az egyórás koncertet, ami végül kedden felkerül az M2 Petőfi TV YouTube-csatornájára is, így online is visszanézhető lesz a fellépés.

A műsorban olyan jól ismert számok is elhangzanak, mint a Szabadesés vagy a Márti dala, illetve a hétfő estig csak a Recorderen, itt alább látható Gombóc - természetesen egytől-egyig egyedi hangzással, speciális akusztikus átiratban.

Akusztik tehát vasárnap esténként 10-től a Petőfi Rádióban, hétfőnként 22.40-től az M2 Petőfi TV képernyőjén, keddtől pedig az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján!

Exkluzív online Akusztik-premier - íme az Anna and the Barbies csak itt látható-hallható dala, a Gombóc

A koncert teasere:

És hogy mit mond Anna a fellépés után? Ezt: 

 

https://recorder.blog.hu/2017/11/24/zold_hajjal_oriasi_energiakkal_a_lelkuket_kinaljak_karacsonyi_csomagolasban_az_anna_and_the_barbies_
Zöld hajjal, óriási energiákkal a lelküket kínálják karácsonyi csomagolásban: az Anna and the Barbies az Akusztik következő vendége.
süti beállítások módosítása