Gyere és bulizz egyet Adakozó Kedd alkalmából a hazai popkultúra kiemelkedő alakjaival!

2017.11.23. 10:13, rerecorder

jarai.jpg

A NIOK Alapítvány november 28-án Giving Tuesday Fesztivált szervez az Akvárium teraszán, ahol híres hazai előadók lépnek fel és „kalapolnak” egy-egy jó ügyért. Teljes a lista: Járai Márk, Dorogi Peti, Tóth Gabi, Oláh Gergő és egy meglepetés-zenekar is lesz (amelynek kiléte csak a helyszínen derül ki). 

Mire számíthatsz, ha eljössz?

Egy ingyenes gigakoncertre, ahol olyan hazai előadók lépnek fel, mint Járai Márk (Halott Pénz) vagy Dorogi Péter (Intim Torna Illegál), és gyűjtenek egy-egy civilszervezetnek. A részvétel melegen ajánlott, nem csak az esetleges hűvös időjárás, de a felejthetetlen élmény miatt is.

niok_logo_hatter_nelkul.png

Mitől jótékony a Giving Tuesday Fesztivál?

Itt mindenki beleadja, amit tud. A helyszínt és a technikát az Akvárium Klub biztosítja, a fellépők a jó hangulatot, a NIOK Alapítvány pedig a szervezést, az adományok helyszíni begyűjtését és a civilszervezetekhez való eljuttatását – az eseményt követően a nézők által összedobott adományokat az adjukössze.hu oldalon futó kampányokra töltjük fel, a zenészek által kiválasztott szervezeteknek. Gyere és szállj be a csapatba, dobd a kalapba adományodat, légy részese Magyarország legnagyobb Adakozó Kedd-akciójának, mert adni menő.

Mi az a Giving Tuesday mozgalom?

dorogi.jpgA Giving Tuesday (magyarul Adakozó Kedd) egy Amerikából indult mozgalom, mely az elmúlt néhány évben szerte a világon elterjedt. Célja, hogy felhívja az adományozásra, a jócselekedetre a figyelmet. Közvetlenül a Black Friday-t (Fekete Péntek) követő kedden arra buzdít, hogy ha már kivásároltuk magunkat, minden szépet és jót begyűjtöttünk, akkor szánjunk az adományozásra is némi pénzt és időt.

Mit csinál a NIOK Alapítvány?

A NIOK több mint 20 éve dolgozik a civilszektor és az adományozói kultúra fejlesztésén. Hisszük, hogy az adományozás fontosságának terjesztése a társadalom minél szélesebb körében nagyban a civilek feladata, ebben pedig különböző szolgáltatásokkal és eszközökkel segítjük őket. A Giving Tuesday Fesztivállal azonban egy olyan hagyományt szeretnénk megteremteni Magyarországon is, amikor minden embernek módjában áll valamilyen formában adományozni, jót tenni.

Időpont: november 28., 17:00-20:00
Helyszín: Akvárium Klub

A pontos programért és információkért keresd Facebookon a NIOK Alapítvány Giving Tuesday Fesztivál eseményét és nézd meg az Adakozokedd.hu-t is! (X)

https://recorder.blog.hu/2017/11/23/gyere_es_bulizz_egyet_adakozo_kedd_alkalmabol_a_hazai_popkultura_kiemelkedo_alakjaival
Gyere és bulizz egyet Adakozó Kedd alkalmából a hazai popkultúra kiemelkedő alakjaival!
süti beállítások módosítása