Ne maradj le az új és zseniális Péterfy Bori & Love Band-lemez vinylverziójáról! Csak 100 db készül!

2017.11.17. 08:43, rerecorder

pb_lb.jpg

A címben lényegében minden benne van! De azért kifejtjük. A Péterfy Bori & Love Band kiadta hatodik, eddigi alighanem legjobb albumát, az ötletektől burjánzó, elektronikus-darkdiszkós Bori X-et (interjú róla az 57. Recorder magazinban - jön majd online is). A lemez pedig megjelenik extralimitált 100 darabos kiszerelésben vinylen is - ha összejön száz darab előrendelés. Ha nem akarsz lemaradni róla, akkor megrendeled ma.

A Bori X táncos, elektronikus, darkdiszkós lemez, csupa sláger, lábat beindító, agyat bizsergető dalokkal teli anyag, ami digitálisan jelent meg, fizikailag pedig még az extránál is limitáltabb, tíz darabos cd-kiszerelésben kapható (mindegyik borító egyedi festésű, ezért a kicsit borsosabb ár, itt lehet beszerezni őket), valamint ha összejön száz előrendelő, akkor megjelenik 100 db vinyl is. Azaz boltokban nem lesz kapható, csak száz előrendelő juthat hozzá (és csak akkor, ha összejön száz ilyen). Na most, a cikk írásakor 63 ember jegyezte fel magát az LP-re (még 33 napig tart az akció), ha nem akarsz lemaradni 2017 talán legjobb magyar poplemezéről vinylen, akkor irány ide és előrendelés!

A zenekar ma tartja az Akváriumban a már rég teltházas lemezbemutató koncertjét, és zajlik a turné, ami december 31-én ér vissza Budapestre, az A38-on lesz Boriék szilvesztere, Facebook-eseményoldal.

És a tényleg kiváló, játékkal feldobott Bori X album: 

https://recorder.blog.hu/2017/11/17/ne_maradj_le_az_uj_es_zsenialis_peterfy_bori_love_band-lemez_vinylverziojarol_csak_100_db_keszul
Ne maradj le az új és zseniális Péterfy Bori & Love Band-lemez vinylverziójáról! Csak 100 db készül!
süti beállítások módosítása