Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Nicki MInaj önédeshármasa robbantja ma fel az internetet

2017.11.15. 13:10, RRRecorder

nicki_minaj_crop.jpg

Kim Kardashian feneke után Nicki Minaj művészi megindokoltságú, igen merész fotójával indul el az internet ellen a Paper magazin.

A Paper magazin Kim Kardashian fotósorozatánál használta először a #BreakTheInternet jelszót. Most, három évvel később ismét úgy érezték, hogy ideje felrobbantani a netet. Ezzel a fotóval, íme:

nicki_minaj.jpg

A hozzá tartozó szövegben a lap kreatív igazgatója azt írja, hogy egyáltalán nem veszik ám félvállról az internet felrobbantását, és biztosak benne, hogy Nicki Minaj tehetsége, személyisége, kisugárzása megteszi majd a hatását. Ők maguk is meglepődtek, hogy korábban senkinek nem jutott eszébe a Minaj a trois szójáték - az édeshármas az angolban is használt francia megfelelőjével, úgymint ménage a trois.

18+ MÉG, DE MILYEN: EGY ÉV LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEÓI

Pedig a dolog viszonylag magas labdának tűnik, hiszen (mint azt a Paper cikke is részletezi) Nicki Minaj többek között arról híres, hogy - a rapperek, vagy általában a zenészek többségével ellentétben - rengeteg szerepet játszik el a számaiban és egyéb megjelenéseiben. Olyannyira, hogy például egyik szerepében 2012-ben kijelentette, hogy ő biz' a republikánus elnökjelöltre, Mitt Romney-ra fog szavazni, aztán el kellett magyarázni, hogy a valódi Nicki Minaj Obama-rajongó.

NICKI MINAJ AZ ŰRBEN RÁZZA A FENEKÉT

Meg egyébként arról is híres, hogy nagyon jó rapper, mielőtt alkalmi látogatóink azt hinnék, hogy csak a testével adja el magát. Például azt, amit Kim Kardashian férjének ebben a számában művel, a legjobb MC-teljesítmények között tartják számon. Amúgy készül a negyedik nagylemezére; a legutóbbi The Pinkprint 2014-ben jelent meg.

Nem sokkal a Paper címlapfotójának megjelenése előtt Nicki Minaj Twitterén ez a rejtélyes videó jelent meg:

https://recorder.blog.hu/2017/11/15/18_nicki_minaj_onedesharmasa_robbantja_ma_fel_az_internetet
18+ Nicki MInaj önédeshármasa robbantja ma fel az internetet
süti beállítások módosítása