Nyerj Lapalux-vinylt és páros belépőt!

2017.10.11. 15:34, RRRecorder

lapalux_1.jpg

Ismét Budapestre jön a szétroncsolt, imbolygó (nem)dalairól elhíresült Lapalux. Nyerj páros belépőt az október 18-i koncertre, valamint Lapalux-vinylt és a magyar fellépő WaTa CD-jét!

Az R&B megújulásának környékén indult, egyebek mellett a műfaj törmelékeiből dolgozó Lapalux legújabb lemeze a Ruinism címet viseli, hiszen mint arról már bővebben is írtunk, "hangromokból", tehát valódi hangszerekkel feljátszott, ám aztán újramintázott és szándékosan tönkretett darabokból épülnek fel a számai. Október 18-án, szerdán azért tér vissza Budapestre, a Dürer Kertbe, hogy ezt bemutassa. Jegyvásárlás ittFacebook esemény itt.

Lapalux előtt 9b0 lép fel, valamint WaTa, aki nyáron jelentette meg első EP-jét. A Solar Mole sokszínű elektronikus zene, kevésbé roncsolt, mint Lapaluxé, de azért nem áll tőle távol, illeni fog a bulihoz.

A koncertet szervező Fingers Crossed jóvoltából egy szerencsés Recorder olvasó az alábbiakkal gazdagodhat: páros belépő a koncertre + Lapalux-vinyl + WaTa CD!

Ha ez felcsigázott, nincs más dolgod, mint:

- megnyomni a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolni a Recorder Facebook-oldalát ÉS

- beállítani a Megjelenítés elsőként / See first opciót a facebookos címlapképünk alatt a Követés / Following menüpontban - és így az elsők között értesülhetsz az új cikkekről, játékokról és mindenről, ami Recorder ÉS

- küldeni egy emailt Lapalux tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- várni, hogy kisorsoljunk.

A nyertest október 16-án, délben sorsoljuk ki.

Ez tehát a lemezbemutató tárgya, a Ruinism:


Ez pedig WaTa EP-je:

https://recorder.blog.hu/2017/10/11/nyerj_lapalux-vinylt_es_paros_belepot
Nyerj Lapalux-vinylt és páros belépőt!
süti beállítások módosítása