Könnyűzenei tehetségkutatót indít a POLICE Fragrances

2017.10.03. 10:00, Recorder.hu

police-rebel-yell-online_650.jpg

(X) Különleges kampányt indít az olasz POLICE Fragrances brand hazai márkaképviselete a POLICE TO BE REBEL illatához. A Rebel Yell Zenei Tehetségkutatóban stílustól függetlenül mutathatják meg tehetségüket kezdő zenekarok a nagyközönségnek és a Papp Szabi (Supernem), Anga-Kis Miki (USEME), Frankó Roni (BalconyTV) trióból álló szakmai zsűrinek egyaránt. A tehetségkutatóra nevezni a www.policerebel.hu weboldalon lehet.

A tehetségkutató számos izgalmas nyereményt kínál a nevező zenekaroknak: a fődíjas dal előadója 1.000.000 forint értékű díjat nyer: egy teljes nagylemez (maximum 10 dal vagy 50 perc) felvételét az ikonikus SuperSize Recording stúdióban vagy egy teljes stábbal készülő videoklipet a PixelFilm rendezésében – csak a nyertes zenekaron múlik, melyik nyereményt választja. Érdemes nevezni, hiszen a fődíjas zenekaron kívül a 2. és 3. helyezett, továbbá a közönségdíjas zenekar is egy-egy 100.000 forint értékű vouchert vihet haza, amit a kampányban közreműködő Hangszerarzenál üzletben válthatnak majd be.

A Rebel Yell Zenei Tehetségkutatóban a közönség és a szakmai zsűri véleménye egyaránt számít. 2017. október 2-án 10 órától a nevezést követően a zenekarok november 5-én 23:59-ig gyűjthetik a szavazatokat a weboldalon. A rajongók szavazatai alapján kialakult TOP30-as mezőnyből választja ki a Papp Szabi (Supernem), Anga-Kis Miki (USEME) és Frankó Roni (BalconyTV) triójából álló szakmai zsűri a végső nyertes zenekart. Ezen felül a TOP30 zenekar egyikére a szavazók újra voksolhatnak november 19. 23:59-ig, a verseny ezen szakaszában ezúttal a közönségdíjas zenekart választhatják meg. A Rebel Yell Zenei Tehetségkutatót követően a díjazott zenekarok december 9-én a kampányt lezáró ünnepélyes eredményhirdetésen nemcsak nyereményeiket vehetik majd át, de élőben is előadhatják saját szerzeményeiket Budapest egyik legmeghatározóbb underground koncerthelyszínén, a Robotban.

A tehetségkutató azonban nem csak a zenekarok számára tartogat izgalmas meglepetéseket. A szavazókra 150 db nyeremény vár: 10 db POLICE Aurora unisex karóra, 10 db női és férfi POLICE parfümválogatás, 20 db 40ml-es POLICE TO BE REBEL parfüm, 30 db POLICE Power Bank, 30 db POLICE telefontok és 50 db POLICE táska talál gazdára.

További információk a tehetségkutatóról, az új TO BE REBEL illatról, valamint nevezés és szavazás:

www.policerebel.hu

www.facebook.com/Policefragrances

Képben és hangban ugyanez:

 

https://recorder.blog.hu/2017/10/03/konnyuzenei_tehetsegkutatot_indit_a_police_fragrances
Könnyűzenei tehetségkutatót indít a POLICE Fragrances
süti beállítások módosítása