WAKE UP! – Irie Maffia-koncerttel jön szombaton a 10. Fenntarthatósági Nap fesztiválkonferencia

2017.09.28. 15:00, Recorder.hu

telekom_fn10_650.jpg

(X) Szombaton ismét a fenntarthatóságé lesz a főszerep az Akvárium Klubban. A Magyar Telekom tizedik alkalommal rendezi meg Fenntarthatósági Nap című fesztiválkonferenciáját, a nap végi afterparty fellépője pedig ezúttal az Irie Maffia lesz. Azok, akik a nappali programokon részt vesznek, jelképes 100 forintos áron vehetik meg a belépőt a NagyHallban rendezett esti bulira.

2008-ban debütált az első Fenntarthatósági Nap fesztiválkonferencia. A komplex rendezvény egyszerre biztosítja a szakmai tartalmat a nap során megtartott szekcióbeszélgetéseken keresztül, a vásári forgatagot a közel 50 kiállító szervezet jóvoltából, valamint a fesztiválhangulatot az afterparty fellépőinek közreműködésével.

A szeptember 30-án sorra kerülő idei fesztiválkonferencia központi témája a FLOW. A rendezvény 12 órakor egy inspirációs beszélgetéssel indul, ezt követően három szekcióbeszélgetésben  a fenntarthatóság pillérei mentén  szakértők járják körül a környezetben végbemenő áramlásokat, a társadalmunkra ható és azt meghatározó folyamatokat, a gazdaságot szervező pénzáramlást, míg a plusz 1 szekcióban az egyén kerül a középpontba, és a testi-lelki folyamatok tükrében vizsgálják majd a FLOW-t.

A szünetekben közel 50 szervezet mutatja be tevékenységét az érdeklődnek. Innovatív, trendi megoldások, csúcskategóriás elektromos és hibrid autók, megújuló energiát felhasználó rendszerek és sok más érdekesség várja a látogatókat. A szünetekben a kiállítói térben a Gypsy Swing Project diktálja a ritmust.

A szakmai program lezárását követően egy warmup várja a bulizni vágyókat a NagyHallban, majd a szakmai zsűri (Pásztor Anna, Rohonyi Gábor, Szegedi Csaba, Szomolányi Katalin) megnevezi a Fenntarthatósági Nap kreatív pályázatának nyerteseit. Film, zene/slam és kreatív kategóriában bemutatásra kerülnek a legjobbak, valamint kihirdetésre kerül a közönségdíj, amiről a nap során a látogatók szavazatai döntenek.

A díjátadó után lép színpadra az Irie Maffia, akik egy fergeteges, igazi fesztiválhangulatú koncerttel várják az érdeklődőket. A regisztrált, karszalaggal rendelkező látogatók 100 forintért tudnak jegyet váltani a koncertre és az azt követő bulira, akik viszont csak az afterpartyra érkeznek, 1000 forintos áron válthatják meg belépőjüket.

A 10. Fenntarthatósági Nap részletes programja ITT.

Az esemény Facebook-oldala pedig ITT.

Ilyen élőben az Irie Maffia és a Wake Up!

És hogy mi minden lesz még szombaton az Akváriumban? Lássuk!

Képek a Fenntarthatósági Nap tavalyi kiadásáról – ott voltál? Idén még ott lehetsz!

telekom_fn10_01_650.jpg

telekom_fn10_02_650.jpg

telekom_fn10_03_650.jpg

telekom_fn10_04_650.jpg

https://recorder.blog.hu/2017/09/28/wake_up_irie_maffia-koncerttel_jon_szombaton_a_10_fenntarthatosagi_nap_fesztivalkonferencia
WAKE UP! – Irie Maffia-koncerttel jön szombaton a 10. Fenntarthatósági Nap fesztiválkonferencia
süti beállítások módosítása