Megnyugtató: Ed Sheeran nem dalkurva

2017.09.25. 15:39, RRRecorder

ed_sheeran_1.jpg

Sam Smith védte őt meg egy ausztrál rádió műsorvezetőjének vádjaitól. Amiben a legviccesebb az, hogy a műsorvezetőnek egyáltalán eszébe jutott ez a dolog, hogy "dalkurva".

A történetben tényleg ez a legszórakoztatóbb, hogy Ausztráliában van egy ember, aki reggeli rádióműsort vezet, és zenészeket interjúvol meg - és közben olyan kevés fogalma van a zenei világ működéséről, hogy szerinte, idézzük, ha a dalszerzés az olyan, mint a szex, akkor Ed Sheeran egy "dalkurva", amennyiben másoknak is szokott dalokat írni! és ráadásul mindenféle együttműködésekben is részt szokott venni! (Egy bizonyos ponton olyan, mintha a dalok lennének a kurvák, Ed Sheeran meg futtatná őket, de lehet, hogy félreértettük az allegóriát.)

Ez egy Sam Smithszel készített interjúban jutott eszébe ennek a bizonyos Kyle Sandilandsnek, és Smith jól megvédte Ed Sheerant: "ő nem kurva" - mondta. Hanem: "ő egy nagyszerű dalszerző". És mi Smith véleménye arról, hogy Ed Sheeran másoknak is ír dalokat? Szerinte ez is nagyszerű dolog, és neki speciel megmelengeti a szívét. Arról nem is beszélve, hogy milyen sikeres!

Igazából arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi lenne, ha Kyle Sandilands megtudná, hogy vannak emberek, akiknek az a munkájuk, hogy kizárólag másoknak írnak számokat, és ők maguk egyiket sem adják elő!

ITT ÖSSZEGYŰJTÖTTÜNK EGY CSOMÓ ED SHEERAN-KÖZREMŰKÖDÉST, ÉS AZÓTA CSAK TÖBB LETT

További hír, hogy Ed Sheeran Shape Of You-ja megdöntötte Drake One Dance-ének rekordját: immár ez a világegyetem történetében legtöbbet streamelt dal a Spotify-on, több mint 1,3 milliárdszor játszották le. Amúgy meg egy hete jött ki az Sam Smith-klip, szerepel benne egy csomó szomorú szerelmespár (fiú-lány, lány-lány, fiú-fiú egyaránt), meg egy síró bokszoló.

Címkék: ed sheeran sam smith
https://recorder.blog.hu/2017/09/25/megnyugtato_ed_sheeran_nem_dalkurva
Megnyugtató: Ed Sheeran nem dalkurva
süti beállítások módosítása