Kelis végre elárulta a titkát

2017.09.11. 12:44, RRRecorder

kelis_milkshake.png

Mi annak a milkshake-nek a receptje, amitől a srácok mind bejönnek az udvarba?

Kelis, valamint a Neptunes producerduó, valamint úgy általában a popzene történetének egyik legjobb száma a Milkshake. Ez 2003-ban jelent meg, vagyis 14 éve vár a világ arra, hogy megismerje annak a bizonyos milkshake-nek a receptjét. Mivel a Neptunes tagja, Pharrell nemrég elárult egy Nagy Titkot, most Kelisen volt a sor. Pláne, hogy szeptember 12-én lesz a Amerikában a Nemzeti Csokis Milkshake Nap!

Szóval itt olvasható el a recept, még videón is megtekinthető, hogyan készíti különleges turmixát Kelis. A lényeg a Bailey's ("természetesen" - amúgy ők szponzorálták a videót), többféle gyömbéres összetevő, valamint cayenne bors. És akkor itt lehet elsütni mindenféle vicceket a dalszövegre utalva, hogy például "és még csak pénzt sem kért érte" (merthogy ugye az van a szövegben, hogy "I can teach you / But I have to charge.")

Egyébként viszonylag közismert, hogy Kelis okleveles mesterszakács; legutóbbi, 2014-es albuma egyenesen a Food címet viselte, valamint van egy saját mártásmárkája, hiszen - mint interjúnkban mondta - "minden finomabb, ha mártásban vagy szószban úszik!" A Milkshake történetének pikantériája pedig az, hogy eredetileg Britney Spearsnek szánta a Neptunes, de ő visszadobta.

TÍZ HÍRES DAL, AMIKET EREDETILEG MÁSNAK SZÁNTAK, MINT AKI SIKERRE VITTE ŐKET

Címkék: kelis
https://recorder.blog.hu/2017/09/11/kelis_vegre_elarulta_a_titkat
Kelis végre elárulta a titkát
süti beállítások módosítása