5 nap, 5 koncert, 50% kedvezmény: JAZZ NEKED! – Nyári jazz-estek a Városmajorban

2017.07.30. 20:00, Recorder.hu

bnyf_jazzneked_650.jpg(X) Július 27-től 31-ig 5 napon át kedvezményesen, 50% árengedménnyel vásárolhatják meg jegyeiket a jazz és a swing szerelmesei a Városmajori Szabadtéri Színpad öt egyedülálló augusztusi produkciójára. Használja ki a Budapesti Nyári Fesztivál kivételes ajánlatát, és szerezzen jegyet minél több produkcióra!

Az akció keretében féláron válthatnak jegyet Buda kedvenc nyári színházának idei, Holdfény Mulató című koncertmusical-bemutatójára, amely a Group’n’Swing zenekar közreműködésével és fergeteges sodrású dalaival valósul meg egy sajátos műfajú, kalandos előadásban. Az ősbemutató összesen két alkalommal, augusztus 4-én és 5-én, pénteken és szombaton látható a Városmajorban.

A francia gypsy swinget és a jazzt tradicionális magyar zenei elemekkel ötvöző együttes, a Canarro és sztárvendége, a manouche swing műfaj egyik legkiválóbb zenésze ad közös koncertet augusztus 6-án, amelyre most szintén kedvezménnyel válthatják meg jegyüket. A belga származású „multiinstrumentális” művész, Tcha Limberger mellett a hazai autentikus manouche-gitározás legvirtuózabb muzsikusa, Sidoo Attila, valamint Kovács Zoltán zongorista jazz-triója csatlakozik a különleges formációhoz.

Az 5 napos akció része Szőke Nikoletta és Takács Nikolas augusztus 11-én megrendezésre kerülő koncertje is, amelyen a két népszerű énekes a mainstream jazz örökzöldjeit, popdalokat és a magyar népzene gyöngyszemeit adja elő a hazai jazzélet kiemelkedő, széles körben foglalkoztatott muzsikusainak kíséretében.

Másnap, augusztus 12-én a Molnár Dixieland Band sztárvendégeivel, Gájer Bálint és Koós Réka énekesekkel, valamint Lázár István trombitás showman közreműködésével Louis Prima, Grammy-díjas amerikai zenész népszerű slágereit és rejtélyekkel teli életét eleveníti meg az Ez tényleg Prima! koncerten.

Augusztus 20-án, a nemzeti ünnep estéjén Szalóki Ági Csak egy nap a világ című koncertjére 19 órás kezdettel várják a közönséget. A különleges hangú énekesnő Karády Katalin, Edith Piaf és Amália Rodrigues szerelemről, vágyakozásról, kacérságról és csalódásról szóló dalait, valamint a harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing-slágereit, francia chansonjait és a portugál fado parázsló dallamait eleveníti meg egyedi feldolgozásokban.

A kedvezményes jegyek kizárólag ezekre a programokra válthatók meg, 2017. július 27. és 31. között – személyesen a Szabadtér Jegyirodában (Nagymező utca 68., H:12-18, K-P: 10-18), a helyszíni jegypénztárakban valamint online a www.szabadter.hu oldalon.

https://recorder.blog.hu/2017/07/30/5_nap_5_koncert_50_kedvezmeny_jazz_neked_nyari_jazz-estek_a_varosmajorban
5 nap, 5 koncert, 50% kedvezmény: JAZZ NEKED! – Nyári jazz-estek a Városmajorban
süti beállítások módosítása