OMG, mennyi őrülten cuki pasi!

2017.07.27. 11:13, Frontrecorder

 

charli.jpg

Új dallal jelentkezett Charli XCX, aki maga rendezte a Boys klipjét, benne több tucat tinédzserként pózoló zenészpasival, Joe Jonas-tól Diplón át Mark Ronsonig.

A tavaly februári Vroom Vroom EP, majd az októberben kiadott After The Afterparty single után Charli XCX egy mixtape-pel rukkolt elő idén márciusban (Numner 1 Angel), csupa csaj közreműködői gárdával (, Uffie, és mások). Friss dalának videoklipjében ellenben csupa pasi szerepel, méghozzá kamaszfiúnak öltöztetve, mindenféle cuki pózban, giccses-paszteles képi világgal. Nem véletlenül, hisz' a Boys című dal a fiúk utáni sóvárgásról szól, olyan mintha egy tinilány gondolataiba hallanánk bele, a klip pedig ennek tökéletes vizuális megfelelője, igazi álompasi album, amely ha meg is mosolyogja, de nem neveti ki a tinilányok ilyen irányú fantáziálásait - Charli XCX ismét bizonyítja, miért ő a "felnőtt tinipop" koronázatlan királynője. A mi kedvencünk a kiskutyákkal hancúrozó félmeztelen Diplo, rajta kívül feltűnik Joe a Jonas Brothers-ből, Ezra Koenig a Vampire Weekendből, Wiz Khalifa, Kaytranada, Stormzy, Mark Ronson, Flume, Ty Dolla $ign, Joey Bada$$, a Chromeo, Charlie PuthMac DeMarco  Will.i.am, MNEK, Tinie Tempah,és még sokan, sőt, egy pillanatra maga az énekesnő is, rajzolt bajusszal 

A Boys zenei producerei Sophie (aki ugye szintén pasi) és a Stargate norvég slágergyáros team voltak, döntően velük készül Charli XCX új albuma, melyről ez az első beharangozó kislemez.




pár oldal a dalhoz tartozó "emlékkönyvből":

boys1.jpg

boys2.jpg

Címkék: charli xcx
https://recorder.blog.hu/2017/07/27/omg_mennyi_orulten_cuki_pasi
OMG, mennyi őrülten cuki pasi!
süti beállítások módosítása