Tyler, The Creator nem hagyja, hogy unatkozz

2017.07.12. 14:20, Frontrecorder

tyler_1.jpg

Amit néhány hete közzétett két új dala kapcsán még csak rebesgettek, most már szilárd tény: érkezik Tyler, The Creator új albuma. Sőt, itt van a sarkon: július 21-én jelenik meg Scum Fuck Flower Boy címmel. A rapper rajongói most már lazíthatnak, mondjuk a henye hangulatú friss beharangozó dalára.

Tyler soron következő, negyedik - ha a bemutatkozó mixtape-et beleszámoljuk, ötödik - albuma egyúttal az első, amely egy major kiadó, a Columbia gondozásában jön ki. Ez persze a rajongók egy részénél nagy felhördülést váltott ki, de egyelőre nem látszik igazoltnak, hogy "eladta" volna magát. A két legnagyobb sztárközreműködő, Pharrell és Lil Wayne már a 2015-ös Cherry Bombon is szerepelt, szóval ez sem lehet érv. Az új lemezen rajtuk kívül hallható még - mások mellett - Frank Ocean, Estelle, Kali Uchis (ő visszatérő vendég), Jaden Smith és Corinne Bailey Rae is. Utóbbi a most közzétett Boredom című laza, bár szövegében egyszerre poénkodó és nyomasztó, a témája révén pedig - hősünk halálosan unatkozik - még akár generációs himnusznak is beillő dalban énekel, a 19-éves londoni dalszerző-énekes Rex Orange County és a norvég elektropoptündér Anna Of The North társaságában.


és az előző két beharangozó dal közül a kéttételes 911 / Mr. Lonely, Steve Lacy, Frank Ocean, Anna Of The North, Jasper Dolphin, A$AP Rocky, Schoolboy Q és Lionel Boyce featuringjével.




az új Tyler, The Creator-album borítója, amit maga a rapper tervezett:

ttcalbumcover.jpg

illetve az alternatív, borító, kazetta dizájnnal:

ttccassette.jpg

Címkék: tyler the creator
https://recorder.blog.hu/2017/07/12/tyler_the_creator_nem_hagyja_hogy_unatkozz
Tyler, The Creator nem hagyja, hogy unatkozz
süti beállítások módosítása