Az M People megvolt? A VeszprémFesten a zenekar énekesnője, Heather Small is fellép csütörtökön!

2017.07.05. 15:00, Recorder.hu

heathersmall_650.jpg

(X) Ha egy kicsit is benne voltál a zenében a 90-es években, ismerned kell Heather Smallt. És ha egy kicsit is vissza akarsz kerülni a lassan legendássá váló korszak már biztosan legendás előadóművészének bűvkörébe, ott a helyed a 2017-es VeszprémFesten, ahol Tom Jones már teltházas koncertje és Prince eredeti zenekara, a New Power Generation szintén sokak által várt fellépése mellett az egykori M People évek óta szólóban is sikeres énekesnőjének július 15-ei produkciója lesz az egyik legkiemelkedőbb műsorszám.

11 millió eladott lemezzel, két Brit Awards- és egy Mercury Music Prize-díjjal a háta mögött, végigkoncertezve a világot és megalkotva a – nem hivatalosan – nemzeti, sőt nemzetközi himnusszá váló Proud című dalt, nem kérdés, hogy Heather Small korunk egyik legsikeresebb angol női művésze.

Az M People együttes tagjaként – mialatt világszerte komoly sikereket értek el olyan slágerekkel, mint a Moving On Up, a One Night In Heaven és a Search For The Hero, illetve albumaikkal, mint a Northern Soul, az Elegant Slumming, a Bizarre Fruit és a Fresco – Heather a 90-es évek egyik meghatározó hangjává vált.

És itt még nincs vége a sztorinak: Heather két későbbi szólóalbumával is hatalmas sikert ért el. Proud című 2000-es lemezének címadó dala mára szintén örökzölddé vált: olyan eseményeken hangzott el, mint a 2012-es londoni olimpia rendezési jogának elnyerése alkalmából tartott ünnepség vagy éppen a Győzelem Napjának 60. évfordulója, 2010-ben pedig Anastacia és Lulu mellett Heather is tagja lett az óriási sikerű “Here Come the Girls” projektnek, felejthetetlen táncos-zenei élményt nyújtva angliai és írországi turnéjuk során.

Különleges varázsának, sziporkázó szellemének, ragadós jókedvének köszönhetően Heathert rendszeresen hívják különböző tévéműsorokba és beszélgetős show-kba, de elismert és sokszínű látásmódja miatt aktuális kérdésekben is keresett vitapartner, miközben rendszeresen jótékonykodik is.

És hogy mi lehet az, ami Heathernek ezt a lendületet kölcsönzi, miért állítja magát újabb és újabb kihívások elé, hogy örökösen előre haladjon? “Ha éreznéd azt, amit én érzek, amikor énekelek – válaszolja mosolyogva –, megértenéd.

Heather Small saját és az M People legnagyobb slágereivel július 13-án, csütörtökön lép fel a VeszprémFesten, a História Kert szabadtéri színpadán. A jegyek gyorsan fogynak, érdemes hamar helyet foglalni.

A 2017-es VeszprémFest teljes programja:
Július 12. - Richard Bona & The Mandekan Cubano
Július 13. - Heather Small - The Voice of M People
Július 14. - Tom Jones Live
Július 15. - The New Power Generation „Celebrating Prince”

A veszprémi Heather Small-show Facebook-eventje ITT.

Jegyvásárlás pedig ITT.

További információk a www.veszpremfest.hu oldalon.

Heather annyira várja már a találkozást a magyar közönséggel, hogy a "VeszprémFest" kiejtésére is vállalkozott. Nézzük, milyen sikerrel:   

A Proud élőben, Londonban:

 A letaglózó lendületű Movin On Up Manchesterben:

https://recorder.blog.hu/2017/07/05/az_m_people_megvolt_a_zenekar_enekesnoje_fellep_a_jovo_heti_veszpremfesten
Az M People megvolt? A VeszprémFesten a zenekar énekesnője, Heather Small is fellép csütörtökön!
süti beállítások módosítása