Itt a Cseh Tamás Program – CSTP Feszt a Várkert Bazárban és az A38 Hajón

2017.06.12. 16:04, rerecorder

cstp-feszt-fb-1920x1080.jpg

A Cseh Tamás Program három évvel ezelőtt indult – most eljött az idő, hogy nagyszabású fesztiválon mutassa be, mi mindent ért el e három év alatt. Június 21. és 24., tehát A zene ünnepe és a Múzeumok éjszakája között négynapos ingyenes fesztiválon, a CSTP Feszten ötven zenekar és előadó lép fel a Várkert Bazárban. A zenei fesztivált egyéb programok kísérik, többek között a Hangszert a kézbe interaktív hangszersimogató kiállítása szintén a Várkert Bazárban, nemzetközi meetup a magyar zene külföldi lehetőségeiről, illetve zenetörténeti konferencia az A38 Hajón.

Pontosan három évvel ezelőtt, 2014 májusában indult el a Cseh Tamás Program, amelynek célja a magyar könnyűzene szisztematikus támogatása. A Program az üres adathordozók után szedett jogdíjak egy részéből, a Nemzeti Kulturális Alap pályázati rendszere révén működik. Az elmúlt három évben, kilenc alprogram közel félszáz pályázata révén több mint kettőmilliárd forint támogatást nyújtott a hazai könnyűzene különböző szegmenseinek.

Most itt az idő, hogy a Cseh Tamás Program bemutassa, mit ért el a három év alatt. A CSTP Feszt nem csupán koncertek sorozata lesz, hanem e nagyszabású vállalkozást a maga teljességében bemutató születésnapi rendezvény, sok zenével, hangszersimogatóval, előadásokkal, konferenciával, külföldi vendégekkel. Mindezt díjtalanul, A zene ünnepétől a Múzeumok éjszakájáig.

További részletek itt.


A
cikksorozat a Cseh Tamás Program együttműködésével készül.

https://recorder.blog.hu/2017/06/12/itt_a_cseh_tamas_program_cstp_feszt_a_varkert_bazarban_es_az_a38_hajon
Itt a Cseh Tamás Program – CSTP Feszt a Várkert Bazárban és az A38 Hajón
süti beállítások módosítása