Big Boi, a király

2017.06.06. 11:15, Frontrecorder

bigboi_1.jpg

Négy és fél év után ad ki új szólólemezt az OutKast egyik fele, Big Boi. A június közepén érkező Boomiverse aktuális beharangozó dala a címében a Kill Billt kifordító Kill Jill, melynek klipje ugyancsak megidézi Tarantino filmjét, plusz középkori királyként mutatja a rappert.

Big Boi legutóbb a Phantogram zenekarral közösen hozott össze egy minialbumot Big Grams néven, 2015-ben. Ennek egyik számában szerepelt a Run The Jewels, amelynek rappere, Killer Mike az új Big Boi-szólólemezen ugyancsak szóhoz jut, több számban is. A Kill Jillben övé az első verze, hogy a szexuális teljesítményével hencegjen, majd Big Boi a saját nagyságával kérkedik (a refrént pedig Jeezy viszi) - természetesen a dal klipje sem szól másról, mint a királykodásról. A videó egyrészt japán alvilági környezetben játszódik, nyilvánvaló főhajtásként a Kill Bill előtt, de Big Boit középkori uralkodóként is láthatjuk, amint a trónján pöffeszkedik. A japán szál már csak azért sem véletlen, mert a dal - az elején - a Hatsune Miku nevű virtuális popsztártól vett hangmintát tartalmaz.


a június 16-án megjelenő Boomiverse jóval populárisabb és slágeresebb előző kilpdala, az Adam Levine-nel felvett Mick Jack:




ez pedig Big Boi és Killer Mike (vagyis a Run The Jewels) legutóbbi közös featuringje a Baby Driver című filmhez készült Danger Mouse-számban:

Címkék: big boi killer mike
https://recorder.blog.hu/2017/06/06/big_boi_a_kiraly
Big Boi, a király
süti beállítások módosítása