EU Cannibal csecsemőrabló lesz egy magyar filmben

2017.05.25. 08:56, rerecorder

eu_cannibal.jpg

EU Cannibal a hazai zenei élet egyik legizgalmasabb jelensége volt az elmúlt bő egy évben, két lemezanyaga, a 2016 elején megjelent Life Sucks és a 2016 végén kijött Scum után most egy filmszerepéről számolhatunk be.

EU Cannibal, azaz Berényi Bianka már tavalyi Lemeztáska-interjúnk idején meglebegtette a filmes projektet, de most már hivatalos sajtóhírként is közzétehető, hogy hamarosan egy magyar filmben játszik és szerepe szerint egy csecsemőt fog elrabolni. Alább a teljes sajtóhír: 

Csuja László, a Filmalap Inkubátor Programjának egyik győztese Enyedi Ildikó mentorálásával nemrég kezdte meg első nagyjátékfilmje, a Virágvölgy forgatását. A coming-of-age történettel keresztezett road movie főszereplői Réti László, többszörös Speciális Olimpiai bajnok és Berényi Bianka, az EU Cannibal frontembere, aki szerepe szerint egy délután hirtelen felindulásból ellop egy csecsemőt. A film – amelyben hallható lesz majd néhány EU Cannibal-szám – a tervek szerint jövő ősszel lesz látható a hazai mozikban.”


a legutóbbi EU Cannibal-anyag, a 2016 decemberi Scum című minialbum: 

Címkék: eu cannibal
https://recorder.blog.hu/2017/05/25/eu_cannibal_csecsemorablo_lesz_egy_magyar_filmben
EU Cannibal csecsemőrabló lesz egy magyar filmben
süti beállítások módosítása