Less bele az erdei egér kalandos életébe, Iggy Pop narrációjával!

2017.05.11. 19:00, Frontrecorder

altj2.jpg

A természetfilmek előszeretettel ragadják ki és dramatizálják az állatvilág véres, horrorisztikus pillanatait. Az alt-J friss klipje erre játszik rá: egy erdei egér veszélyekkel és váratlan fordulatokkal teli napját mutatja be kemény akcióthrillerként, bónuszként Iggy Pop hátborzongató narrációjával.

Az áprilisban közzétett 3WW után újabb remek klippel vezeti fel érkező albumát az alt-J. A látványos kisfilm az In Cold Blood című dalhoz készült, Casper Balsley rendezésében, és a címnek megfelelően vérbe fulladó sztori, amelynek főhőse egy erdei egér. A néző az ő sorsáért szoríthat, ahogy a kis rágcsáló egy újabb napjára indul a természet nagy túlélő versenyének akadálypályán, hogy túlozzunk mi is, mint a klip. Nem spoilerezünk, annyit mondunk csak el előre, hogy egy ponton bejön a képbe az Ember, és onnantól durvulnak el igazán a dolgok. A tanmese prológusát és epilógusát Iggy Pop tolmácsolja, természetesen fantasztikusan; legközelebb egy rendes természetfilm narrációját is bevállalhatná.




Aki nem tud betelni - és ki tud - Iggy egyedülálló hangjával, az fülelheti a PINS csajzenekar februárban megjelent klipjében 

illetve a Post-Pop Depression album születéséről készült dokumentumfilm most közzétett trailerében::

Címkék: iggy pop alt-j
https://recorder.blog.hu/2017/05/11/less_bele_az_erdei_eger_kalandos_eletebe_iggy_pop_narraciojaval
Less bele az erdei egér kalandos életébe, Iggy Pop narrációjával!
süti beállítások módosítása