Nagy örömmel vezeti fel új albumát a Foster The People

2017.04.29. 14:43, Frontrecorder

ftp.jpg

A Los Angeles-i Foster The People idén nyáron jelenteti meg harmadik albumát, melyről előzetesen egyszerre három dalt is kiadtak kedvcsinálónak. Vagy mondjuk inkább úgy, jókedv csinálónak, az EP-nyi dalcsokor majd kicsattan az örömtől.

A dalszerző-énekes-multiinstrumentalista Mark Foster zenekara a 2014 márciusában kijött második album után egy évvel fogott neki a következő lemezanyagnak, mely előreláthatóan idén júniusban vagy júliusban lát napvilágot, a címét és további részleteket egyelőre nem tudni. Közben volt némi átrendeződés a tagságban  (2015 szeptemberében új basszusgitáros érkezett, majd az addigi két turnézenész teljes jogú taggá lépett elő), és 2015 végén, a BitTorrenten tett közzé a zenekar egy addig kiadatlan dalt. A közelgő harmadik albumról stílszerűen egyszerre három dalt osztott meg beharangozásul a FTP a III című EP-n. Mint a Facebookon írják, "ezekkel a dalokkal örömet szeretnénk szerezni, erre most mindennél nagyobb szükség van", és a dalok valóban felszabadult, vibrálóan pozitív hangulatot árasztanak, azonnal meghozzák a jó kedvet. Ha az egész album ilyen, akkor egy kevésbé színes és kaleidoszkópszerű, de továbbra is ötletes és szórakoztató lemez várható; határeset, mely már "veszélyesen" közel áll a mai slágerpophoz;

Íme tehát három dal a Foster The People új albumáról, mely talán megjelenik a zenekar július 4-i Budapest Parkos koncertje előtt:

Címkék: foster the people
https://recorder.blog.hu/2017/04/29/nagy_orormmel_vezeti_fel_uj_albumat_a_foster_the_people
Nagy örömmel vezeti fel új albumát a Foster The People
süti beállítások módosítása