Így faggatja Snoop Doggot és Desiignert a világ legjófejebb riportere

2017.03.27. 13:13, therecorder

reckep.png

Nardwuar, az excentrikus, ugyanakkor nagyon is empatikus és szuperfelkészült kanadai riporter valószínűleg a világ legjobb és legviccesebb interjúiért felelős. Az évek óta minden március közepén Austinban megrendezett zenei (és filmes, médiás) konferencia-fesztivál SXSW alatt pedig mások mellett mikrofonvégre kapta Desiignert és Snoop Doggot is – íme a szokásos módon frenetikus végeredmények.

A rendkívül szórakoztató interjúkban a legendás, mellékállásban szintén zenész Nardwuar the Human Serviette látszólag minden koncepció, beszélgetési ív nélkül furcsa, furcsának tűnő, de mindig helyénvaló dolgokról beszélteti vendégeit: Snoop Dogg-gal például csokiról, régi lemezekről, kubai szivarról esik szó, Desiignert pedig a rapperkarrierje kezdetéről beszélteti, valamint a tavaly megjelent, a sikert számára elhozó Panda című számról (amit még Kanye West is felhasznált hangmintaként tavalyi lemezén). Természetesen az interjú élménye mellé a riportertől megszokott módon még ajándékot is kaptak, Snoop Dogg például a legendás rapper-üzletember-dalszerző Master P-t (egykori főnökét) babakiadásban, Desiigner pedig egy ritka, első kiadású Guitar Crusher-lemezt, bár az ajándékok egy része sokszor csak a kamerának szól, és azokat visszakéri a pazar lemezgyűjteménnyel is rendelkező interjúkészítő.


SNOOP DOGG LEGUTÓBBI BALHÉS KLIPJÉRŐL ITT ÍRTUNK.

Nardwuar egyébként olyan emberekkel is készített interjút, mint Kurt Cobain vagy épp Gorbacsov (ez utóbbi sajnos rövidre lett fogva). Aki nem ismeri munkásságát, okvetlen vesse bele magát abba - például ebbe a csodálatos N.E.R.D.-interjúba.


íme, a friss videók (Snoop Dogg az egyik leggyakrabban faggatott alanya Nardwuarnak, most kilencedszerrel beszélgettek, itt egy 2000-ből, egy 2010-ből, egy pedig 2016-ból):

https://recorder.blog.hu/2017/03/27/igy_faggatja_snoop_doggot_es_desiignert_a_vilag_legjofejebb_riportere
Így faggatja Snoop Doggot és Desiignert a világ legjófejebb riportere
süti beállítások módosítása