Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Ez történik, ha egy metálzenekar agyára megy a politizálás

2017.03.24. 19:00, prerecorder

nevtelen_7.jpg

Az amerikai választások óta egyre több politikai témájú dal, illetve azokhoz elkészült klip kerül napvilágra. A Donald Trump-ellenes zenészek a szavazási időszak előtti hónapban naponta adtak ki egy dalt, de nem is olyan rég Snoop Dogg készített egy videoklipet, amiben fegyvert emel a friss amerikai elnökre. Most a Dope zenekar kezdte el a határokat feszegetni.

A metálzenekar a Ministry Thieves című számát dolgozta fel, és a Combichrist-tag Andy LaPlegua működött közre benne. LaPlegua szkeptikus volt a feldolgozással kapcsolatban, de a végeredménnyel meg lett elégedve. A zenekar frontembere, Edsel Dope a következőket mondta a klipről: "mint sokan, nem voltam se Hillary, sem pedig Trump-támogató. Én az USA-át támogatom és úgy néz ki, hogy minden politikusunk tisztességtelen valamilyen szinten. Ezért is esett jól a busz alá dobni őket ebben a videóban."

Tulajdonképpen gondolati háttere nincs a videoklipnek. Tele van a történelem tragikusabb pillanatait megörökített mozgóképekkel. Benne van például a Kennedy-gyilkosság felvétele, a 2001-ben összeomló ikertornyok és Hitlerről is szerepelnek képek a klipben. Az utóbbi szereplőről készült jelenetben ráillesztették Trump fejét a diktátor testére. A videó végén, két maszkot viselő férfi imitálja Hillary Clinton és Trump elképzelt közösülését, miközben Putyin is befigyel.

ez a klip biztosan ki fog akasztani pár embert:

https://recorder.blog.hu/2017/03/24/18_ez_tortenik_ha_egy_metalzenekar_agyara_megy_a_politizalas
18+ Ez történik, ha egy metálzenekar agyára megy a politizálás
süti beállítások módosítása