Father John Misty vigyorogva csomagolja ki hamarosan megjelenő, ismét nagyon speckó LP-jét

2017.03.16. 12:00, therecorder

2015fatherjohnmisty_web_glasto15_9548_db270615.jpg

Josh Tillman, azaz Father John Misty új, ezen a néven harmadik albuma áprilisban jelenik majd meg, és a sok előzetes dal után a zenész most egy unboxing videót is feltöltött, amiben a Pure Comedy - ismét nagyon speciális csomagolású – vinylváltozatát mutatja be, a kis klip végén ráadásul még állatkodni is kezd.

Az Amerikában a Sub Pop gondozásában, Európai terjesztésben a [PIAS]-nál megjelenő harmadik Father John Misty-album, a két évvel ezelőtti sikerlemezhez, az I Love You, Honeybearhez hasonlóan (az diorámás, háromdimenziós képet tartalmazott a dupla kiadvány kinyitásakor) ismét deluxe kiadású, duplalemezes vinyl lesz. Amellett, hogy maguk a lemezek ezüst és arany színekben pompáznak, a borító is nagyon különleges: a két lemeztartó tasak felcserélhető egy formára vágott tartókeretben, azért, hogy az illusztráció felett "olyan legyen az ég a borítón, amilyet az ember csak akar". A beauty vloggerek túldramatizált stílusát parodizáló videóban Josh Tillman meg is mutatja szépen mindegyiket, aztán egy bizarr, medvés kalapot pakol a fejére és folytatja a kávéivást.

Az politikai, társadalmi kritikával erősen megpakolt, a szeretet középpontba állító Pure Comedy-ről egyébként már több számot bemutatott előzetesen a dalszerző, köztük az album címadóját – csupa erős dalokat. Valamint forgattak egy 25 perces kisfilmet is az április 7-én érkező, nagyon várt lemezhez. 

AZ ELŐZŐ, I LOVE YOU, HONEYBEAR CÍMŰ LEMEZRŐL ITT ÍRTUNK.


Father John Misty az album írása mellett egyébként is eléggé elfoglalt volt mostanában: Beyoncé-kontribúciója mellett Lady Gaga tavalyi, Joanne című albumán is közreműködött két dalban, de még a visszatérő Avalanches-lemezen is énekelt.


íme, a nagyon vicces "unboxing-videó":


élőben a Saturday Night Live című műsorban:

Címkék: father john misty
https://recorder.blog.hu/2017/03/16/father_john_misty_vigyorogva_csomagolja_ki_hamarosan_megjeleno_ismet_nagyon_specko_lp-jet
Father John Misty vigyorogva csomagolja ki hamarosan megjelenő, ismét nagyon speckó LP-jét
süti beállítások módosítása