Összeállt a Fishing On Orfű fesztivál emblematikus víziszínpadának programja

2017.03.01. 19:00, rerecorder

viziszinpad.jpg

Két hete adtuk hírül, hogy összeállt az idei, jubileumi, tizedik Fishing On Orfű fesztivál főbb helyszíneinek programja. Most egy újabb színpad műsora is végleges lett, mégpedig az esemény legsajátosabb, egyedi pontjáé, a Víziszínpadé. A következő előadókra bulizhatsz vízben pancsolás közben.

A legbarátságosabb orfűi fesztivál két éve indította a víziszinpad intézményét és ezzel egy klassz hagyományt nyitott, hiszen mind a Fishingen fellépő zenekarok, mind a tóparton strandoló fesztiválozók nagyon szeretik az úszó stégen megrendezett délutáni akusztikus minikoncerteket.

Az országosan is egyedülálló helyszín még csak pár éves múltra tekint vissza, mégis rengeteg emlékezetes koncert volt már a nagytó partjánál található úszóstégen. Az elmúlt években minimálkoncertet adott itt a Ricsárdgír, a Tudósok, a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Konyha és az Esti Kornél is.

17022361_1369320999757741_2248310063635618261_n.jpg


„Az idei szülinapos fesztiválon immáron négy napon keresztül lehet majd matracokról csápolni a hűs vízben, vagy akár a partról is. A Fishing teljes zenei kínálatára jellemző módon a Víziszínpadon is ott lesznek a nagyobb és ismertebb zenekarok mellett a feltörekvő tehetségek is. Idén a Soerii & Poolek, a Margaret Island, a Mary PopKids, a Jónás Vera Experiment, az Üllői Úti Fuck és a Bohemian Betyars is kipróbálja magát a tavon, de ott lesz a pécsi illetőségű Kubalibre, a csillagokkal társalgó Mocsok 1 Kölykök, a Mihalik Ábel vezette Drastik Putto, valamint a legfiatalabbakat képviselő The Beans és The Luckies is.” 

Természetesen itt lesz a szokásos meglepetésekkel és sztárfellépőkkel fémjelzett Tóugrás Jubileumi Különkiadása is a szerdai napon, június 21-én 14:00-kor!

A fesztivál részletes programja – immár kiegészülve a Víziszínpad fellépőivel – megtalálható a www.fishingonorfu.hu oldalon. Jegyek és bérletek még korlátozott számban kaphatóak a Ticketportal hálózatában.


itt a Víziszínpad pontos, bontott programja:
prog.jpg


Ricsárdgír víziszínpad-szörf: 

Blahalouisiana minimál a 2015-ös Fishingen: 

Címkék: fishing on orfű
https://recorder.blog.hu/2017/03/01/osszeallt_a_fishing_on_orfu_fesztival_emblematikus_viziszinpadanak_programja
Összeállt a Fishing On Orfű fesztivál emblematikus víziszínpadának programja
süti beállítások módosítása