Foo Fighters-koncert Budapesten!

2017.02.27. 10:02, rerecorder

foof.jpg

Húsz év után ismét fellép Budapesten a Foo Fighters! 1997-ben a Szigeten adott koncertet az egykori Nirvana-dobos, Dave Grohl zenekara, most június 26-án a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel - adta hírül a Live Nation.

ÍGY JÁTSSZA EZER OLASZ A FOO FIGHTERS SLÁGERÉT!

A karizmatikus dobos, Dave Grohl által alapított formáció az egyik legnépszerűbb rockzenekar a világon. Az 1995-ben debütált Foo Fighters évről-évre, lemezről-lemezre lett egyre népszerűbb és a hamarosan stadionokat töltöttek, fesztiválok fő fellépőiként rockoltak. A Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate MendelChris Shiflett és Pat Smear felállású együttes eddig nyolc stúdióalbumot adott ki, „a világ szinte összes országában arany- és platinalemez státuszt ért el, nyertek 11 Grammy- és 4 Brit Awards zenei díjat, és több mint 25 millió lemezt adtak el. Ráadásul maratoni koncerteket adnak, amelyek gerincét a rockhimnusszá vált dalaik, mint az Everlong, Monkey Wrench, My Hero, Learn To Fly, All My Life, Best Of You, The Pretender, Walk vagy a Something From Nothing alkotják.”


A RECORDER LEGUTÓBB EGY ÍR MEGAKONCERTEN LÁTTA A FOO FIGHTERS-T - ÍGY!

A budapesti koncertre jegyeket elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai vásárolhatnak március 1-én, 10 órától. A belépők március 3-án, pénteken 10 órától lesznek elérhetők mindenki számára a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A koncertre a normál állójegyek mellett hat különböző árkategóriájú ülőjegy lesz kapható.

Facebook-eseményoldal


a Foo élőben: 

https://recorder.blog.hu/2017/02/27/foo_fighters-koncert_budapesten
Foo Fighters-koncert Budapesten!
süti beállítások módosítása