Pink Martini a 2017-es Művészetek Völgye fesztiválon

2017.02.02. 10:15, rerecorder

pink_martini.jpg

A 27. Művészetek Völgye vendége lesz az amerikai koktél-jazz-pop Pink Martini zenekar mellett a francia Deluxe és Nouelle Vague, valamint a Quimbytől a Boban Marković Orchestrán át a Csík Zenekarig sokan mások. De a program még koránt sem állt össze, a nézők a jgyük árát is visszanyerhetik, ha a fesztivál „kívánsággépét” használva jelzik, hogy még kiket látnának szívesen a Káli-medencében július 21. és 30. között.

„A klasszikust a latinnal és jazz-zel ötvöző „kis nagyzenekar”, a Pink Martini önti fel zenével az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját idén júliusban. Franciaországból két csapat is jön, a jubileumot ünneplő Deluxe és a Nouelle Vague. A fesztiválozók most megmondhatják a szerezőknek, kiket látnának a legszívesebben a színpadokon, és ezzel a jegyük árát is visszanyerhetik: a http://kivansaglista.muveszetekvolgye.hu linken elérhető Kívánságlista online játékon kell csak ehhez részt venniük. A Művészetek Völgye új programhelyszínekkel, újcirkusszal, gyerekbarát megoldásokkal és még több színházzal jelentkezik július 21. és 30. között.

deluxe.jpg

A karizmatikus énekesnő, China Forbes nyáron a Művészetek Völgyébe vezényli a Pink Martinit, Franciaországból érkezik a Novuelle Vague, valamint az idén tízéves, izgalmas és különleges hangszereken játszó Deluxe (fent) emlékezetes bajszokat és még emlékezetesebb zenét hoz majd. A kapolcsi Panoráma Színpad vendége lesz a Quimby, Boban Marković Orchestra, a Csík zenekar és a 30Y is. A könnyűzenei színpadot a Budapest Bár különleges koncertje zárja majd. Hogy kiket látnának a legszívesebben a Völgy 10 napján, azt a fesztiválozók most maguk mondhatják meg: a Művészetek Völgye Kívánságlista játékon való részvételért cserébe a játékosok visszanyerhetik belépőjük árát, és március 28-ig kéthetente újabb és újabb ajándékokra tehetnek szert.

A 27. Művészetek Völgye új programokat és új helyszíneket vonultat fel: Kapolcson Szirtes Edina Mókus Mókus udvarában, Taliándörögdön Hobo kertjében időzhetnek majd a fesztiválozók, Vigántpetenden Cirque du Tókert néven újhullámos cirkuszi helyszín nyílik, az Elevenkert felhozatala a Cseh Tamás Program zenekaraival bővül, a Fonó Budai Zeneház a Kocsor Házban folytatja tovább, a vigántpetendi templom eddiginél is bővebb komolyzenei kínálatáért pedig mostantól a Papageno csapata felel, és idén először a Szimpla Lemming Program csapata is beköltözik a Művészetek Völgyébe. A fesztivál különösen ügyel arra, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat: idén is lesznek gyermekkoncertek, a szülők pedig a helyszínen kedvezményes kísérőjegy váltásával ügyelhetnek csemetéik fesztelen fesztiválozására.”

www.muveszetekvolgye.hu

https://recorder.blog.hu/2017/02/02/pink_martini_a_2017-es_muveszetek_volgye_fesztivalon
Pink Martini a 2017-es Művészetek Völgye fesztiválon
süti beállítások módosítása