Idén az A38 ad otthont a Cseh Tamás Programirodának

2017.01.20. 09:00, prerecorder

 unnamed.png

Az A38 Budapest egyik legismertebb szórakozóhelye, kulturális központja. Szeptemberben már megírtuk, hogy mennyi mindenben vesz részt a budapesti klub, amelynek profilja most a Cseh Tamás Programiroda működtetésével is bővül. 

Az NKA Cseh Tamás Program nyílt pályázatán az A38 Hajó kulturális tevékenységét végző A38 Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. nyerte el a Cseh Tamás Programiroda működtetését. A Cseh Tamás Program szerteágazó feladatainak adminisztratív és szakmai támogatását a Cseh Tamás Programiroda látja el. A kezdeményezés 2014-ben indult, tavaly szeptemberben pedig megkezdte a harmadik teljes évadát. A program a hazai könnyűzene egészének támogatására jött létre, és eddig több mint kétmilliárd forinttal támogatta a magyarországi és határon túli magyar könnyűzenét. 

A sajtótájékoztatón a Programiroda vezetője, Boross Zoltán kiemelte, hogy az iroda működése során a legfontosabb alapelv a transzparencia, az átláthatóság, a nyitott kommunikáció. Az a cél, hogy világos alapelvek szerint, a zenészekkel együttműködve és őket szakmailag támogatva folyjon a munka. Bemutatta a programiroda új munkatársait: Bali Dávidot, aki a nemzetközi programokért felel, Vasák Benedeket, aki a kommunikációért felelős és Facsády Orsolyát, a programiroda titkárát.


a Cseh Tamás Program egyik támogatott zenekara, a Belau új videoklipje:


a Mongooz and the Magnet CSTP-támogatással készült videoklipje:

https://recorder.blog.hu/2017/01/20/iden_az_a38_ad_otthont_a_cseh_tamas_programirodanak
Idén az A38 ad otthont a Cseh Tamás Programirodának
süti beállítások módosítása