Magyarradar – KosziJanka

2017.01.12. 17:00, rerecorder

koszijanka_ny.jpg

Koszi Janka kiemelkedő képességű énekes, tehetségét más korábbi zenekarok mellett a The Acoustic Loops-ban kezdte kibontani, majd a Random Trip-esteken kapott egyre több reflektorfényt (és közreműködésekkel is: Subscribe, PASO, Király Viktor, valamint énektanárként a Voice és a Rising Star című tévéműsorokban), hogy 2015 őszétől új projektjére koncentráljon, a Szabó Zével (dalszerzőként, háttéremberként) közösen megálmodott soulos-r&b-s-jazzes-elektrós-popos KosziJanka formációra, amelyben továbbra is ő van a fókuszban. A decemberben megjelent nyolcszámos első minialbumot holnap, január 13-án mutatják be élőben.

Megalakulás éve: 2016 január.

koszijanka.jpgTagok: Koszi Janka (ének), Szebényi Dániel (billentyű), Gerendás Dániel (dob), Kővágó Dániel (gitár), Kőrös Tamás (basszusgitár).

Stílus: Tropical pop.

Hatások: Soul, r&b, jazz, elektronikus zene.

Kiadók: Schubert Music.

Történet: A Szabó Zével megálmodott KosziJanka projektünk eddigi, csupán egyéves pályafutása alatt is már számos történést tudhat maga mögött. Többek között két klipet és egy EP-t jelentettünk meg, bemutatkozó koncertünk az A38 Hajón volt, játszottunk a Petőfi Rádió akusztik koncerten, illetve most január 13-án az EP-bemutató koncert is az A38-on lesz a Kéknyúllal.

koszijanka_bealone.jpgMegjelenések: My Own Home kislemez- 2016 február, Hol voltál? kislemez - 2016 szeptember, Be Alone EP - 2016 december.

ldetés: Igényes, lendületes, friss zeneiség, pozitív, előremutató életszemlélet.

Jövőkép: Bejárni a világot, itthoni és külföldi fesztiválokon való részvétellel.

Mellékprojektek: Random Trip.

Szexepil: (hetyke bajusz) :P

Legnagyobb eredmény, elismerés: A közönség pozitív visszacsatolása.


a január 13-i EP-bemutató koncert Facebook-eseményoldala


a friss, 2016 decemberében megjelent Be Alone minialbum: 


a legutóbbi videó, a Hol voltál?


a Bubbles stúdióklipje: 


és a My Own Home

https://recorder.blog.hu/2017/01/12/magyarradar_koszijanka
Magyarradar – KosziJanka
süti beállítások módosítása