A "legsuttyóbb" magyar bulizenék az Alpáré szerint

2016.11.18. 13:45, Frontrecorder

schmuck.jpg

Több mint két év pihenő (vagy inkább egy addig tartó másnap) után most szombaton újult erővel készül csapást mérni az agysejtekre a budapesti underground klubéletbe hírhedten ordenáré - és azonnal legendássá lett - "suttyóbulikkal" berobbant Alpáré brigád, akiknek sikerült a legmélyebbre hatolni ebben a műfajban. De mi is az a suttyóbuli, és milyen zenék férnek bele? Íme az alpárésok tíz magyar suttyó partikedvence.

Mindenekelőtt, FYI, Kedves Olvasó, az Alpáré bulik rövid története és koncepciója, a csapat kendőzetlen saját szavaival elmesélve: "Koncepció sosem volt annál több, mint, hogy baszatni kéne a hétvégén, oszt nincs hova menni, mert mindenhol csak obskúrus berlini kézművestechno van, amire ugyan el lehet még valamennyire bólogatni, meg kisujjeltartva MDMA-zni, de hát azért nem lehet mindig sznob az ember. Szóval a kötelezőenmegjelenős feszülős elektronika újabb vonala helyett inkább csináltuk azt, ami zsigerből jött 40 kevert után is: szar számokat tettünk be Youtube-ról. Mivel egyik cimbink lakását sem akartuk teljesen leamortizálni, ezért beszórtuk az egész házibuli koncepciót szórakozóhelyekre és billencsből ráeresztettük a fost a jónépre. Ez baszottul jól is sikerült, olyannyira, hogy röviddel az indulás után elkezdte túlnőni az általunk preferált helyeket és a kompetenciánkat is ez az egész, ezért kénytelenek voltunk szarni az egészre több mint két évig."

 A hosszú ön-KO-t az Alpáré mostanra kiheverte, és november 19-én a Supersonic-ban éled újra. "Külön tök jó, hogy a hely szervezője az a NiNth, aki még az LD50 színeiben tíz éve kezdett el suttyóbulikat tartani a soroksárin a Gyárban - aminek többéves hiányára vezethető vissza, hogy mi saját magunknak elkezdtünk suttyulást szervezni -, tehát tárt karokkal voltunk várva, így a kezdeményezésünk is voltaképp RAVEBE ÉRT." Az Alpáré "második eljövetelének" részletei a Facebook-eseményben, alább pedig tíz hazai partiszám, ami kivívta a legsuttyóbb minősítést a csapattól, "megszakértés" helyett egy-egy hozzájuk írt YouTube-kommenttel, mert "az trúbb minden másnál".

alpare.jpg


DJ Elektron: A fekete zongora

DJ Elektron - A fekete zongora


DJ Szatmári feat. Jucus: 100 évet várnék rád

DJ Szatmári feat. Jucus - 100 évet várnék rád


Emergency House: Dübörög a ház

Emergency House - Dübörög a ház


Kozmix: Holnapután

Kozmix - Holnapután


Náksi vs. Brunner feat. Myrtil: Nézz az ég felé

Náksi vs. Brunner - Nézz az ég felé


Nightcore: Bank Dance Hall

Nightcore - Bank Dance Hall


Peat Junior & Fernando feat. Sheela: 
Nyári este

Peat Junior & Fernando - Nyári este


Skyland: Érezd a ritmust

Skyland - Érezd a ritmust


Splash: Tedd fel a kezedet

Splash - Tedd fel a kezed!


Spy The Ghost: Spytime

Spy The Ghost - Spytime


+1 Pálos Trend: Magyar Jézus (HoZso remix)

Címkék: alpáré
https://recorder.blog.hu/2016/11/18/a_legsuttyobb_magyar_bulizenek_az_alpare_szerint
A "legsuttyóbb" magyar bulizenék az Alpáré szerint
süti beállítások módosítása