Seine és Zanzinger a Müsziben!

2016.10.19. 18:17, prerecorder

nevtelen_1.png

(X) A Seine mögött álló Ivča (‎Ivan Ščapec) még klasszikus singer-songwriter-ként, majdnem egy évvel ezelőtt játszott utoljára Magyarországon. Aki el tudta csípni, annak biztos belemaródott a lelkébe az a néhány szám, amit akkor hozott magával Horvátországból. Most pénteken a Müsziben fog fellépni!

Seine

Helyszín: Müszi

Kezdés: október 21., 19:00

Belépő: 500 Ft

Facebook-eseményoldal


Legutóbbi mini-turnéjára a buli kedvéért elkísérte Mišo is, akivel a Vlasta Popic-ban játszottak együtt. A szegedi koncerten azzal lepték meg magukat és a közönséget is, hogy Mišo (Dimitrij Petrović) beült a dobok és a xilofon mögé, és saját zenei kreativitásával próbálta meg érdekesebbé tenni Ivča szóló-projektjét.

A turnét követően már közösen vonultak stúdióba, s az új felvételek már Mišo kézjegyét is magukon viselik. Az együttállás tehát már kezdett egyre inkább együttessé alakulni, már csak egy basszusgitáros hiányzott, akit a Straight Mickey and the Boyz-ból kölcsönöztek a fiúk. - Mellesleg Ivča és Mišo szerint ő a Balkán legjobb basszerosa. Boško Mijušković már a nyáron aktívan bekapcsolódott az együttes életébe, s már rajta is múlt, hogy Banja Lukán megnyerték a Balkán legnagyobb zenei tehetségkutató fesztiválját. Ilyen előzmények után hozták össze idén ősszel európai turnéjukat, aminek keretében most Budapesten és Szegeden is megállnak egy-egy koncert erejéig. Újabban psycho-akusztikus-punk-nak vagy poszt-szentimentális-neuro-alter-rock-nak szokták nevezni azt, amit csinálnak.

a zenekar klipje:

https://recorder.blog.hu/2016/10/19/seine_es_zanzinger_a_musziben
Seine és Zanzinger a Müsziben!
süti beállítások módosítása