Klippremier! PéterEmber: No Ocean View

2016.10.18. 15:45, rerecorder

pwterember32.jpg

PéterEmber, azaz Kolozsi Péter (egykori Blind Myself- és Esclin Syndo-basszusgitáros) manapság a SeeN, a Napokon és a S O N Y A zenekarokból ismerős, ám augusztus végétől szólózenészként is, hiszen megjelent, első - tényleg teljesen egyedül készített - albuma az Avagy Péter útjai kifürkészhetőek. Az egészen sajátos világú "miserable rock" anyaghoz készült egy bájosan szürreális klip is.

A PéterEmber-bemutatkozás két évig készült, Péter saját épülő stúdióját tesztelte a felvételekkel és nagyon helyesen meg is jelentette azokat, hiszen a gyakran megkettőzött, sokszorozott éneket használó lemez egyedi színfolt a hazai palettán. Most pedig egy klipet is megmutathatunk az albumhoz, amely annak ellenére, hogy bájosan no budget, nagyon is élvezhető. Péter pszichedelikus festmények között magyaráz egy babakocsinak arról, hogy mennyire sajnálja, de hiába, nem lehet óceáni kilátásunk, mert óceánunk sincs. Aztán egy snitt után kiderül, hogy a babakocsiban sem kisember, hanem PéterEmber figyel ártatlan szemekkel. A szürreál videóról természetesen mesélt a főszereplő is: „Ahogy a lemezt, úgy ezt a klipet is egyedül készítettem otthon. A mobiltelefonomat és egy állványt használtam – olyan is lett! A lemez, így ez a dal is, a mindenkori nőről vagy nőhöz szól, így enyhén zavaros lehet a szöveg és a kép együttese, de szabadságon voltam, amikor a videót csináltam!”

Péter a lemez készítését egy kocsmás analógiával mutatta be a premierkor, azt most így folytatja: “Újabban abszintot is mérnek a kocsmában, így a szürke víziók kiszínesedtek! Hősünk ecsetet ragadott és meg sem állt, amíg óvodáskori firkálmányainak felnőttkori másaival körbe nem vette magát! Éljen az abszint, éljenek a színek!”


és a No Ocean View bájos no budget klipje: 

https://recorder.blog.hu/2016/10/18/klippremier_peterember_no_ocean_view
Klippremier! PéterEmber: No Ocean View
süti beállítások módosítása