Sky Ferreira Budapesten van és nem örül neki

2016.10.16. 18:06, rerecorder

sky_budapest_1.jpg

Instagram-posztjai alapján Sky Ferreira négy napja Budapesten tartózkodik, és nem élete napjait éli. A nem túl vidám képek mellé lehangolt kommenteket szór. Hogy mit csinál a magyar fővárosban, azt csak tippelni tudjuk: nem kizárt, hogy klipet forgat, esetleg szerepel a nálunk forgó Blade Runner 2049-ben (vagy valami más filmben, sorozatban), netán elmenekült a világ elől, hogy a Playboy-fotókkal beharangozott, ki tudja, mikor érkező új, Masochism címmel várható albuma előtt pihenjen egy kicsit.

Ferreira öt napja azt posztolta, hogy búcsúzik Amerikától, reptéren van és hat hétig távol lesz. Ezt egy légi videóval meg is erősítette, majd mi látszik a következő fotón?

girl with the #celtic toddler tattoo

Sky Ferreira (@skyferreira) által közzétett fénykép,


Igen, Budapest.

Ez négy napja volt, aztán jött egy semmitmondó hotelfotó, meg egy szintén nem feldobott szelfi, majd megdicsért egy kislányt (konkrétan Noah Cyrus 16 éves színészlány - mellesleg Miley Cyrus-hugi - egy nyolc évvel ezelőtti képét - ha Noah is Budapesten van, akkor valószínűleg forgatás zajlik és tényleg hat hétig marad Ferreira) és szombat éjjel érkezett egy újabb vidámkodás.

I survived '89 and '91 today

Sky Ferreira (@skyferreira) által közzétett fénykép,


A kellékek alapján ez is Magyarország, a kommentár: "ma túléltem '89-et és '91-et." (Időutazós sci-fi-t forgat? Ez meg akár lehet filmes stábvécé is.) 

Egy szokásos szomorú poszt a vacak hétvégéről. És most pár órája, vasárnap délután aztán egy tipikus budapesti helyet is kiszúrt az énekes. Reméljük még sokáig marad és valamivel azért fel tudjuk dobni.

viener vorld

Sky Ferreira (@skyferreira) által közzétett fénykép,

Címkék: sky ferreira
https://recorder.blog.hu/2016/10/16/sky_ferreira_budapesten_van_es_nem_orul_neki
Sky Ferreira Budapesten van és nem örül neki
süti beállítások módosítása