Szerezd meg hát mind - celeb-Pokémonvadászat a Maroon 5 új klipjében!

2016.10.15. 19:10, therecorder

maroon5.png

Maroon 5 új klipjében azt láthatjuk, hogyan próbálnak különböző hírességek normális életet élni, miközben a rajongóik üldözik őket - ha ez elsőre unalmasnak hangzik is, akkor eláruljuk, hogy közben plüss Pokémonnak vannak öltözve.

A Maroon 5 a 2000-es évek eleji rerto-szoftrock idején egész szórakoztató zenekarként indult, aztán a váratlanul ultrasikeres debütálás után sima popzenekar lett belőlük, akik már-már tartottak a süllyesztő felé, amikor a buktaszagú harmadik lemezük után "fuck it!" felkiáltással találtak és bevállaltak egy elektropopdalt (a biztos, ami biztos Christina Aguilerát is bevető Moves Like Jaggert), és a húzás maximálisan bejött (a legkelendőbb digitális kislemezek közé került a szám), egy új generáció is megszerette a szoftiságát levetkőzni képtelen jófiúbandát. Azóta további hét top 10-es dallal magabiztos slágerzenekar lettek, 2016-ban pedig ott tartanak, hogy egy Kendrick Lamarral közös tropical house-dalt adnak ki (ami amúgy az október végén érkező Just Dance 2017 videójáték kampánydala).

A Don't Wanna Know videóját ugyanaz a David Dobkin jegyzi, aki a zenekar Sugar című, esküvős videóját is rendezte - csak itt éppen Adam Levine ahelyett, hogy boldog és friss házasokat lepne meg, a Pokemonnak öltözött Sarah Silvermanért sír. A klipben olyan hírességek bukkannak még fel, mint a The Office-ból is ismert Ed Helms vagy a szintén színész Vince Vaughn. A dal eredeti verziójában maga Kendrick Lamar is kapott egy részt, de ez a videós verzióban nem szerepel.

KENDRICK LAMAR 2016-OS MEGLEPETÉSALBUMÁRÓL ITT ÍRTUNK.

Hogy maga a klip miről szól, csak találgatni lehet: valamiféle szokásos fricskázós üzenet azoknak, akik folyamatosan az okostelefonjukon és a Pokémon GO-n lógnak, de az is lehet, hogy azokat akarja inkább szíven találni, akik hírességeket üldöznek, nem törődve a magánélet (elvi) sérthetetlenségével, esetleg mindkettő egyszerre, azt talán sosem tudjuk meg, mindenesetre az összetört szívű, bogárszerűségnek öltözött Adam Levine elég szórakoztató. 

az új klip: 




és a Kendrick Lamarral teljes, eredeti verzió audióban:

https://recorder.blog.hu/2016/10/15/pokemon_go_es_kendrick_lamar_itt_a_maroon_5_uj_klipje
Szerezd meg hát mind - celeb-Pokémonvadászat a Maroon 5 új klipjében!
süti beállítások módosítása