Egy kis CAFe Budapest mára? Bocskor Bíborka rézfúvósokkal koncertezik a Bálnában!

2016.10.13. 15:18, Recorder.hu

cafe_fbq_650_1.jpg

(X) Váratlan lesz? Igen. Szokatlan lesz? Talán. Befogadhatatlan lesz? Nem. Sena és az InFusion Trio tegnap esti produkciója után ma újra egy egyedi hangú popsztárt és egy egészen más műfajban nevet szerzett zenekart állítanak egy színpadra a CAFe Budapest kortárs művészeti fesztivál szervezői. Jól teszik? Nyilván. A Four Bones Quartet harsonásai és a Magashegyi Underground énekesnője ma este 8-kor a Bálnában találnak egymásra.

Bocskor Bíborka munkásságát nem kell bemutatni a Recorder olvasóinak, a Four Bones harsonakvartettről viszont érdemes néhány szót szólnunk. A 2003-ban alapított fúvósnégyes, melynek repertoárja a korai reneszánsztól egészen a 21. századi kortárs zenéig, a klasszikus melódiáktól a könnyed ritmusokon át egészen a jazz világáig terjed, folyamatosan telt házas hangversenyeket ad Európa-szerte (Angliában, Ausztriában, Belgiumban, Spanyolországban, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észtországban, Németországban, Szlovéniában).és Ázsiában is visszatérő vendég.

2007-ben Palya Bea és Karafiáth Orsolya részvételével hoztak létre egy művészeti ágakon átívelő bemutatót, majd 2014-ben indították útjára vadonatúj projektjüket, amely tovább feszegeti a műfaji határokat. A Cinematic Bones című előadás során a jól ismert Four Bones-hangzáshoz modern elektronika, sok-sok ütőhangszer és vonósok is társulnak, sőt a 30Y, a Brains, a PASO és a Szabó Balázs Bandája stage designjáért felelős Super33 vizuáljai is emelik az előadás fényét. Csak győzzünk befogadni ennyi impulzust.

A ma esti koncertre JEGYVÁSÁRLÁS ITT vagy a helyszínen.

Az október 23-áig tartó CAFe Budapest fesztivál további programjai ITT böngészhetők.

Hahó!

fbq_650.jpg

https://recorder.blog.hu/2016/10/13/egy_kis_cafe_budapest_mara_bocskor_biborka_rezfuvosokkal_koncertezik
Egy kis CAFe Budapest mára? Bocskor Bíborka rézfúvósokkal koncertezik a Bálnában!
süti beállítások módosítása