Dobpergés: itt egy újabb dal MØ következő albumáról!

2016.10.07. 16:34, Frontrecorder

mo_1.jpg

A popradarokon 2013-ban feltűnt nevét tavaly tanulta meg a világ kereskedelmi rádiókat hallgató része a Major Lazer Lean Onján keresztül, a globális sláger pedig jókora lökést adott a vagány dán dalszerző-énekesnőnek a széleskörű befutáshoz, melyhez aztán idén nyáron újabb push-t kapott Diplo formációjától. A nagy áttörés simán meg is lehet neki, főleg ha készülő második albumán lesznek még olyan dalok, mint legfrissebb kislemeze, a Drum.

A '88-as születésű Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen a Lean On után egy újabb Diplo-produkcióval rukkolt elő tavaly októberben, de ezúttal már a saját művészneve alatt, és ha a Kamikaze című dallal nem is "pusztított" a slágerlistákon, arra elég volt, hogy jelezze: MØ kész szintet lépni. Ez meg is történt idén májusban a MNEK és Noonie Bao bevonásával született Final Songgal, amely Nagy-Britanniában bejutott a top 20-ba és tucatnyi országban volt top 40-es single. Erre jött rá aztán júliusban a Major Lazer aktuális dala, a Cold Water, melyben MØ mellett Justin Bieber is közreműködik, ez pedig annak rendje-módja szerint repítette az amerikai és az angol lista élére (a Billboardon a második, a UK Top 40-n első lett). Az eddigi minta alapján következőnek egy saját dalnak kellett érkeznie, és a Drum jó választás volt; a Charlie XCX és Noonie Bao társszerzői, BloodPop produceri asszisztenciájával készült, azonnal fülbemászó szám egyértelművé teszi, hogy MØ karcmentesen rádióbaráttá polírozta saját hangzását.

Ez tehát a harmadik kislemezdal a 2014-es debütáló albumot (No Mythologies To Follow) jövőre követő második MØ.lemezről: 


és az "utolsóból" elsővé lett Final Song:

Címkék: mo
https://recorder.blog.hu/2016/10/07/dobperges_itt_egy_ujabb_dal_m_kovetkezo_albumarol
Dobpergés: itt egy újabb dal MØ következő albumáról!
süti beállítások módosítása