Utópisztikus Anna And The Barbies-koncert a Budapest Parkban

2016.09.08. 09:45, rerecorder

anna.jpg

(X) Utópia című hét állomásos, összművészeti turnéja utolsó előtti állomásához érkezett az Anna And The Barbies. A külön tematikával bíró, különféle művészeti ágakat összefogó koncertsorozat hatodik megállója a Budapest Park lesz, szeptember 8-án.

Az Anna And The Barbies fellépései mindig magukkal hordozták azt a kellemes feszültséget, hogy nem lehetsz egészen biztos benne milyen groteszk, esetleg szürreális jelenet rajzolódik ki a színpadon, hála Pásztor Anna fantáziájának. Most, ezeket a csodálatos vagy éppen kissé bizarr jeleneteket fogták össze egy rendező, Szabó K. István segítségével és hozták létre a hét állomásos Utópia turnét. A turné egyfajta felvezetője a zenekar novemberi lemezbemutató koncertjének, amiből minden egyes megállónál kaphat egy kis ízelítőt a közönség – ahogy az új dalokból is mindig eljátszanak egyet. Az utópisztikus karneválon dolgoztak szamurájokkal, költőkkel, artistákkal, vizuális kavalkáddal és különféle cirkuszi számokkal. A szeptember 8-i koncert a lemezbemutató előtti utolsó show lesz, mely a Mars – Észvesztő Holdugrás nevet kapta és izgalmas, lidérces látomásnak ígérkezik ezúttal a „rock-cirkusz” előadása.

A koncerthez nyereményjáték is társul két személyes backstage-jegyért, melyért csupán annyit kell tenni, hogy az Anna And The Barbies parkos koncertplakátjával készítesz fotót, elküldöd a zenekarnak, és ha téged sorsolnak ki a koncert napján, egy barátoddal beleshetsz a kulisszák mögé.

Facebook-eseményoldal

https://recorder.blog.hu/2016/09/08/utopisztikus_anna_and_the_barbies-koncert_a_budapest_parkban
Utópisztikus Anna And The Barbies-koncert a Budapest Parkban
süti beállítások módosítása