Kedves Johnny, köszi ezt a videót, de most már kérjük azt az új Chromatics-albumot!

2016.08.26. 15:00, Frontrecorder

chromatics_2.jpg

Manapság az előadók szinte sportot űznek a rajongók (és a sajtó) összezavarásából egy-egy albummegjelenésnél (Frank Ocean, valaki?), de amit Johnny Jewel művel a Chromatics a következő stúdiólemezével, az már olimpiai szám lehetne - és a négy év is stimmel. Mindenesetre egy újabb dallal ismét közelebb vagyunk az album érkezéséhez, a Dear Tommy ráadásul sikkesen vér(vörös)ben úszó klipet is kapott.

A 2012-es Kill For Love folytatását folytatását ugyan 2015-re ígérte a Chromatics vezére (még 2014 decemberében), de az album nem materializálódott, sem a megjelölt Valentin-napkor, sem máskor, ahogy azt a vállalást sem sikerült tartani, hogy a megjelenésig hetente kijön egy új dal. Ha nem is az összes, de néhány dal azért közben kijött a lemezről (Cherry, Just Like You, I Can Never Be Myself When You’re Around, In Films, Shadow), ahogy az albumcím (Dear Tommy) és a teljes dallista is nyilvános már jó ideje. Tavaly filmbetétdallal (Ryan Gosling Lost Riverjéhez) és feldolgozással (Girls Just Wanna Have Fun) is előrukkolt a Chromatics, mellette Jewelnek ott az Italian Do It Better kiadója és a többi formációja (Glass Candy, Symmetry, Desire), szóval értjük mi, hogy sok a dolog, de akkor is, tessék végre összekapni azt a lemezt! 

Na, pont az efféle puffogások lefojtására kellett ez a legújabb single, ami a címadó szám, így talán ez már azt jelzi, hogy közeleg az album. Vagy nem.

A Dear Tommy címá Chromatics-album dallistája, a jelenlegi ismereteink szerint:

01. Fresh Blood
02. In Films
03. Time Rider
04. I Can Never Be Myself When You’re Around
05. Cherry
06. She Says
07. Just Like You
08. 4 A.M.
09. Teacher
10. Camera
11. Dear Tommy
12. Touch Blue
13. After Hours
14. Shadow
15. In Silence
16. Colorblind
17. Endless Sleep

ez pedig a temetői hangulatú címadó dal és a giallo-ihletésű videója:

https://recorder.blog.hu/2016/08/26/kedves_johnny_koszi_ezt_a_videot_de_most_mar_kerjuk_azt_az_uj_chromatics-albumot
Kedves Johnny, köszi ezt a videót, de most már kérjük azt az új Chromatics-albumot!
süti beállítások módosítása