Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (10. Tauron)

2016.08.15. 18:30, rerecorder

tnm-2016-logotypes02.jpg

Szokásos nyári, környékbeli országokra fókuszáló fesztiválkörképünkben ((Inmusic, Halfway, Pohoda,Creepy Teepe, Colours Of Ostrava, Siren, OFF FestivalSoundwave) a nyár hátralevő részére a horvát Obonjan után a tánczenés csúcsfesztet, a lengyel Tauront ajánljuk.

A nyár második felében indul be igazán a horvát fesztiválszezon, ráadásul idén igazi különlegesség is debütál itt. A lengyelek tartják a magas színvonalat, a németek pedig szokás szerint zárják majd az idényt a Tempelhof reptéren, de ezeken kívül is ajánlunk más figyelemre méltó, kevésbé ismert fesztivált. Folytatjuk a sort egyik vágyálmunkkal.


# Tauron Nowa Muzyka

Időpont: Augusztus 18-21.

Helyszín: Katowice, Lengyelország

Jegyár: bérletek 60, 70 és 120 euróért, napijegy 35 euró (kb. 19.000 Ft-tól 38.000 Ft-ig, napijegy: kb. 11.000 Ft)

Facebook-oldal

Ami az OFF a gitárzenéknek, az a Tauron az elektronikus zenei szcénának. A környék legizgalmasabb, legjobb névsorával bíró fesztiválja, és akárcsak az OFF, a Tauron is már évek óta megbízhatóan magas színvonalon működik. A kétnapos, tényleges fesztivál ideje alatt többek között Floating Points, a Plaid, Actress, The Orb vagy épp a Battles mellett olyan különlegességek is lesznek, mint Lubomyr Melnik vagy King Midas Sound és Fennesz közös koncertje. A négynapos jeggyel ezen és a nyitókoncerten felül, zárásképp Kamashi Washington minden bizonnyal őrületes koncertjét is meg lehet hallgatni.

Csada Gergely

https://recorder.blog.hu/2016/08/15/nyaralas_kulfoldi_koncerteken_fesztivalok_a_kozelben_10_tauron
Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (10. Tauron)
süti beállítások módosítása