Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (9. Obonjan)

2016.08.06. 12:00, rerecorder

obonjan.jpg

Szokásos nyári, környékbeli országokra fókuszáló fesztiválkörképünkben ((Inmusic, Halfway, Pohoda,Creepy Teepe, Colours Of Ostrava, Siren, OFF Festival, Soundwave) a nyár hátralevő részére a horvát Obonjant ajánljuk. Igen, ez már egész nyáron át tart!

A nyár második felében indul be igazán a horvát fesztiválszezon, ráadásul idén igazi különlegesség is debütál itt. A lengyelek tartják a magas színvonalat, a németek pedig szokás szerint zárják majd az idényt a Tempelhof reptéren, de ezeken kívül is ajánlunk más figyelemre méltó, kevésbé ismert fesztivált. Folytatjuk a sort egyik vágyálmunkkal.

# Obonjan

Időpont: július 28 - szeptember 6.

Helyszín: Obonjan, Horvátország

Jegyár: 81 eurótól 113 euróig/fő/éjszaka, szállással együtt (kb. 26.000 Ft-tól 36.000 Ft-ig)

Facebook-oldal


SZINTET LÉPETT A HORVÁT FESZTIVÁLNYÁR - EGÉSZ NYÁRON SZIGETFESZTIVÁL!

Az idén debütáló Obonjant fesztiválnak nevezni valójában lekicsinylő. Az időpont ugyanis nem elírás, tényleg bő egy hónapig tart a rendezvény, ami névlegesen nem is az, hiszen Obonjan maga egy apró sziget a horvát tengerpartnál, amit a Hideout és Unknown fesztiválokat már régóta szervező csapat egyik tagja (többedmagával) egész egyszerűen felvásárolt, hogy ott egész szezonon át tartó kulturális programsorozatot hozzon össze. Ez az elképzelés az első évben még érezhetően elcsúszott, hiszen csak július végén indul be a sorozat, de az ötlet és a kivitelezés egészen egyedi, ezzel együtt pedig az árak is azok persze. A legolcsóbb 80 eurós jegyért (egy éjszakáért!) „csak” légkondicionált, franciaággyal felszerelt hatalmas sátrakat kaphatunk, az igazi luxusért még ennél is többet kell fizetni. És mi lesz a pihenés mellé a járulékos zenei program? Anderson.Paak, DJ Shadow, Jessy Lanza, Roy Ayers, Floating Points koncertjei (többek között), illetve egy rakás jól ismert dj, Four Tettől Matthew Herberten át Optimóig. Őrület.

Csada Gergely

https://recorder.blog.hu/2016/08/06/nyaralas_kulfoldi_koncerteken_fesztivalok_a_kozelben_9_obonjan
Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (9. Obonjan)
süti beállítások módosítása