Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (8. Soundwave)

2016.08.03. 09:26, rerecorder

soundwave-web-1440x960.jpg

Szokásos nyári, környékbeli országokra fókuszáló fesztiválkörképünkben ((Inmusic, Halfway, Pohoda,Creepy Teepe, Colours Of Ostrava, Siren, OFF Festival) augusztus elejére a tánczene és a tengerpart rajongóinak, szóval a fél világnak a Soundwave-et ajánljuk. 

A nyár második felében indul be igazán a horvát fesztiválszezon, ráadásul idén igazi különlegesség is debütál itt. A lengyelek tartják a magas színvonalat, a németek pedig szokás szerint zárják majd az idényt a Tempelhof reptéren, de ezeken kívül is ajánlunk más figyelemre méltó, kevésbé ismert fesztivált. Például egy tuti horvátot.

# Soundwave Festival

Időpont: augusztus 4-8.

Helyszín: Tisno, Horvátország

Jegyár: a bérlet 132,5 font (kb. 50.000 Ft)

Facebook-oldal

A Soundwave a horvát tengerparti fesztiválok talán legjobbika, de mindenképpen legelismertebbje. Az eddigi évekkel ellentétben nem is fogytak még el a jegyek már a nyár elejére, ezért aztán tényleg érdemes kicsit jobban a zsebünkbe nyúlni. Ugyanis a jól bejáratott tisnói fesztiválhelyszínen a horvát bulinyár esszenciája kapható cserébe. Szokás szerint ott van a fellépők között az angol klubélet színe-java, kiemelni is talán csak a rapper Pharoahe Monch-ot érdemes, mert ide tényleg az egyedi hangulatért érdemes elutazni.

Csada Gergely

https://recorder.blog.hu/2016/08/03/nyaralas_kulfoldi_koncerteken_fesztivalok_a_kozelben_8_soundwave
Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (8. Soundwave)
süti beállítások módosítása