Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (7. OFF Festival)

2016.08.01. 15:50, rerecorder

off_festival_logo_data.jpg

Szokásos nyári, környékbeli országokra fókuszáló fesztiválkörképünkben ((Inmusic, Halfway, Pohoda,Creepy Teepe, Colours Of Ostrava, Siren) augusztus elejére a lengyel OFF Festivalt ajánljuk.

A nyár második felében indul be igazán a horvát fesztiválszezon, ráadásul idén igazi különlegesség is debütál itt. A lengyelek tartják a magas színvonalat, a németek pedig szokás szerint zárják majd az idényt a Tempelhof reptéren, de ezeken kívül is ajánlunk más figyelemre méltó, kevésbé ismert fesztivált. Folytatjuk a sort egyik favoritunkkal.

# OFF Festival

Időpont: augusztus 5-7.

Helyszín: Katowice, Lengyelország

Jegyár: bérlet 310 zlotyi + 60 zlotyi kemping, napijegy 150 zlotyi (kb. 22.500 Ft + 4500 Ft, napijegy: kb. 11.000 Ft)

OFF-Facebook

Az OFF-on továbbra is minden a fellépőkről szól, minimális körítéssel, és ahol az ejtőző fesztiválozók helyett koncertről-koncertre rohanó zenerajongókkal találkozni inkább. Idén is erős line-upot raktak össze, és ha sok ütközés nincs is, tényleg zenebuzi legyen a talpán, aki képes befogadni mindent, ami arra érdemes, mert akkor napi 6, de inkább 8-9 koncert alatt meg se áll majd. Az újjáalakult Lush, aztán Willis Earl Beal, Devendra Banhart, Jenny Hval, Sleaford Mods, Minor Victories, Brodka, Goat, The Kills, Anohni – csak néhány név azok közül, akiket máshol nem nagyon lehet elcsípni a környéken. Mindezt persze még mindig érthetetlenül baráti áron.

Csada Gergely

2014-ES OFF-BESZÁMOLÓ.

 

https://recorder.blog.hu/2016/08/01/nyaralas_kulfoldi_koncerteken_fesztivalok_a_kozelben_7_off_festival
Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (7. OFF Festival)
süti beállítások módosítása