Mesés hülyeség vagy mesteri trollkodás? A Red Hot Chili tagjaival Metallica-képeket írattak alá

2016.07.11. 18:41, prerecorder

2016_flea_redhotchilipeppers_14_getty_030616_article_x4.jpg

A Red Hot Chili Peppers éppen új albumát turnéztatja, de harminchárom év közös zenélés után is éri őket meglepetés. A zenekart egy fehéroroszországi repülőtéren hívták irodájukba a vámosok és megkérték a tagokat arra, hogy dedikáljanak egy-két képet. Amin a Metallica szerepel. 

A kaliforniai zenekart a vámtisztek irodájában várták a dedikálandó emléktárgyak. Flea Instagram-profiljára fel is töltött egy képet, ami alá leírta, hogy mi is történt pontosan. "Behívtak minket a vámhivatal reptéri irodájába, ahol arra kértek minket, hogy dedikáljunk Metallica cdket és képeket. Próbáltuk nekik elmagyarázni, hogy tévednek és mi nem a Metallica vagyunk, de ők ragaszkodtak hozzá. És persze erősebbek voltak. Én mondjuk eljátszottam egyszer a Metallicával a Fight Fire-t. Imádom a Metallica-t, de közel sem vagyok Robert Trujillo."


Flea dedikálás közben:


Új lemezük, a The Getaway turnéja során Budapestre is ellátogat a zenekar és egymás után kétszer is fellép, hiszen az első koncertre olyan gyorsan elfogytak a jegyek, hogy szeptember elseje után még másodikára is beiktattak egy koncertet a Papp László Sportarénába.


Flea csatlakozik a Metallica-hoz a Fight Fire erejéig:

 
2009-ben a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa iktatta be James Hetfieldéket a Rock And Roll Hall Of Fame-be:

https://recorder.blog.hu/2016/07/11/meses_hulyeseg_vagy_mesteri_trollkodas
Mesés hülyeség vagy mesteri trollkodás? A Red Hot Chili tagjaival Metallica-képeket írattak alá
süti beállítások módosítása