Dalpremier! Sare Havlicek & Kontinents: Sunshine (The Fantastic Oceans-feldolgozás)

2016.06.28. 15:00, rerecorder

kont_13445759_1122032121174050_1560778330073236189_n.jpg

Tegnap este, 2016. július 27-én, 86 éves korában elhunyt Bud Spencer, minden idők egyik (Európában és Magyarországon legalábbis biztosan) legnépszerűbb színésze. A Kontinents nevű magyar-orosz diszkóprojekt a szlovén Sare Havlicekkel közösen készített nemrég egy feldolgozást a Kincs, ami nincs című Spencer-film egyik betétdalából, a Sunshine-ból, amit a színész tiszteletére ma közzé is tesznek. Premier!

kontinents-fb-profile.jpgA Kontinents egy egészen friss magyar-orosz diszkóprojekt, amit hazai oldalról - és a dj-szerepléseket tekintve - a Holic néven már régóta producerkedő és dj-ző Prech Szilárd visz, aki a szlovén Sare Havlicekkel dolgozta fel az eredetileg a The Fantastic Oceans nevű olasz diszkóduó által játszott betétdalt: „Sare Havlicek régi motoros az elektronikus zenei szakmában és nagyon jó barátom. Nemrégiben meglátogattam Szlovéniában és a ljubljanai stúdiójában született ez a Sunshine-feldolgozás, amit már hosszú ideje terveztünk, hogy megcsinálunk. Ő különben mostanában Softmachine néven alkot. Itt hallható a legújabb kislemeze.”

A Kontinents pedig egy nagyon friss diszkóprojekt, magyar-orosz kollaboráció. A zenéket ketten írjuk egy egyelőre kilétét titokban tartó moszkvai producerrel és én viszem a dj-fellépéseket. Nemrég megnyertük az amerikai diszkó-edit legenda, Luxxury remixversenyét. A Soundcloud-oldalunkon megtalálható ez a nyertes remix, plusz egy eléggé friss promo mix is.”

Kontinents legközelebb holnap, június 29-én, szerdán dj-zik a Pontoonban, Facebook-eseményoldal, majd július 1-én, pénteken a Fogas Házban, Facebook-eseményoldal


és a remek, Bud Spencer előtt tisztelgő feldolgozás: 


a dal eredetije a La Bionda veterán diszkós tesóduótól, The Fantastic Oceans alteregójukkal: 


a Kontinents Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2016/06/28/dalpremier_sare_havlicek_kontinents_sunshine_the_fantastic_oceans-feldolgozas
Dalpremier! Sare Havlicek & Kontinents: Sunshine (The Fantastic Oceans-feldolgozás)
süti beállítások módosítása