Ötéves a New Beat - szülinap a Dürer Kertben!

2016.05.19. 13:03, wordrecorder

new_beat_1.jpg

Ötödik születésnapját ünnepli ma este a New Beat koncertszervező csapat, ennek alkalmából ismét elhozzák nekünk a már régi ismerősnek is nevezhető Astronautalis-t, aki Cechi Ramos társaságában stílszerűen a partnerhelyszínen, a Dürer Kertben várja az ünneplőket, fél 8-tól.

Szintén a kezdeti időket idézi a csütörtöki esti időpont, és bár az eleinte még kéthetente megtartott bulik tempóját már nem feltétlenül tartja a szervezőcsapat, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen: legutóbb a Foals fellépését jelentették be az idei évtől szintén partnerükké váló Budapest Parkban, de az elmúlt években is jópár színvonalas előadót hoztak Magyarországra. Büszkén emeljük ki a közös szervezésű, Recorder presents néven futó programok keretében fellépő Ariel Pinket és zenekarát, vagy szintén így lépett fel nálunk a Wampire, az Austra és a TR/ST. De a New Beat további eseményei között is számos fontos buli akadt, ilyen például a Tegan and Sara, a Kate Boy, a WhoMadeWho, a Darkness, a Wu-Tang Clan, a Crocodiles, DJ Shadow és Cut Chemist, a Death In June, a Xiu Xiu, a Deap Vally, a Helmet, a Toy, a Cold Cave, a Morcheeba vagy a Son Lux - ők is mind a New Beat szervezésében jutottak el az elmúlt öt évben Budapestre.

A szülinapi koncertre pedig sikerült ismét Astronautalist elhívni, akinek a térséghez való vonzalmát nem csak a folyamatos fellépései jelzik, hanem az új lemezén egyenesen a magyar viszkis rablóról írt, Attila Ambrus című száma is, ami alapján biztosak lehetünk abban hogy kellően meg fogja alapozni az elmúlt öt év sikereiről hajnalig tartó bulizással megemlékező New Beat-partit!

AZ AMERIKÁBÓL ÉRKEZŐ RAPPER LEGUTÓBBI KONCERTJE ALKALMÁVAL A RECORDER-NEK IS NYILATKOZOTT.


Helyszín
: Dürer Kert

Időpont: 2016. május 19., 19:30

Belépő: 1000

Jegyvásárlás ITT

Facebook-eseményoldal


Itt pedig meghallgatható az este fellépőjének legújabb, Cut The Body Loose című albuma, rajta a táncos magyar vonatkozású dallal:

https://recorder.blog.hu/2016/05/19/new_beat_szulinap_a_durer_kertben
Ötéves a New Beat - szülinap a Dürer Kertben!
süti beállítások módosítása