A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató mai elődöntőse: Zaporozsec

2016.05.04. 09:00, prerecorder

nsz_zaporozsec_1.jpg

(X) Idén 12 előadó kap lehetőséget, hogy bizonyítsa NAGY-SZÍN-PAD!-érettségét. A versenyzők április 23-tól 12 napon át az Akvárium Klubban koncerteznek, a döntőnek ugyancsak az év klubja ad otthont, május 15-én. A mai elődöntőben: a Zaporozsec.

Az osztálytársakból alakult Zaporozsec motorját 2004 nyarán Varga Bence (ének-gitár), Papp Dávid (basszus), és Hoffman Máté (dob) indította be, Balaton Gergely (gitár) később csatlakozott hozzájuk. A kezdeti szárnypróbálgatások közepette hamar felszínre került Bence szerzői és előadói tehetsége, ami erősen meghatározta a zenekar menetirányát.

Zenéjüket a Beatlestől a hazai alternatív kultúrán át a Muse-ig számos hatás inspirálja, saját szerzeményekből összeállított műsorukat kedvenc feldolgozásdalaikkal dobják fel.

A szentgotthárdi rockzenekar tehetségkutatókon kezdte gyűjteni hallgatóságát, majd nem sokkal később az MR2 hullámait is megnyerte magának, az utóbbi években pedig már fesztiválokon és klubokban is éneklik a szövegeiket. A fiúk még csak a 20-as éveikben járnak, de intelligens humorukkal és szövegeikkel gond nélkül megszólítják az érettebb közönséget is.

https://recorder.blog.hu/2016/05/04/a_nagy-szin-pad_tehetsegmutato_mai_elodontose_zaporozsec
A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató mai elődöntőse: Zaporozsec
süti beállítások módosítása