Klippremier! Kelemen Kabátban: Niki Lauda

2016.02.18. 16:36, rerecorder

kk_12342430_931760040211100_2342538061778922311_n.jpg

Új klippel jelentkezik a Kelemen Kabátban, és ezzel a tavaly év végén megjelent Szívdöglesztő című hatszámos EP majdnem minden dalához elkészült már a videó (ez az ötödik kisfilm az EP dalaihoz). A Niki Lauda című felvétel egy koncertklipet kapott, amelyet a decemberi akváriumos dupla lemezbemutatón vettek fel.

„A felvételek elsősorban az Akváriumban készültek a decemberi dupla lemezbemutatón, ezt egészítettük ki néhány snittel korábbi koncertekről, fesztiválokról, vidéki állomásokról, például a Strand Fesztről, az A38-ról és a Budapest Parkból” – meséli Horváth Boldi.


ITT PEDIG JUMODADDY MESÉL KEDVENC ZENÉKRŐL, INSPIRÁCIÓKRÓL.

„A klip a tavalyi Nagy-Szín-Pad versenyen nyert támogatásból jöhetett létre” – mondja a frontember – „De sok minden mást is köszönhetünk a rendezvénynek: sok tapasztalatot, kapcsolatot és élményt. Még az is lehet, hogy idén visszatérünk egy-két pillanatra a műsorba, mint tavalyi döntősök!”Az énekes egyébként követendő példaképnek tartja a világhírű autóversenyzőt, akiről a dal szól – talán ez is segít abban, hogy töretlenül haladnak felfelé. „Számomra ő a kitartás egyik megtestesítője. Nem menő akart lenni, nem a látszatra adott, mindent a céljainak rendelt alá. A vicc az, hogy nem is vagyok nagy forma-1 rajongó, csak körülbelül követem az eseményeket, leginkább a Rush (Hajsza a győzelemért) című film alapján figyeltem fel Niki Laudára.”


a Kelemen Kabátban lemezbemutató turné budapesti állomása március 17-én lesz az A38 hajón, Facebook-eseményoldal 


és akkor a koncertklip: 


Kelemen Kabátban Facebeook-oldal
nyitókép: Nagy Márton

https://recorder.blog.hu/2016/02/18/klippremier_kelemen_kabatban_niki_lauda
Klippremier! Kelemen Kabátban: Niki Lauda
süti beállítások módosítása